Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Държавата ще примамва обратно емигрантите с безплатни жилища
Отиди на страница:
  Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
kempes
31 Яну 2018 16:20
Мнения: 4,359
От: Argentina
Скрий: Име,IP
И децата на другарите, и тях ли ще връщаме ?
Alp_BG
31 Яну 2018 17:06
Мнения: 113
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Бавно и полека се връщат към живковските решения.
Това ще е нова Странджа-Сакар, най-вероятно с още по-плачевен резултат.
Здравка
31 Яну 2018 18:52
Мнения: 15,537
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Единственият работещ път е към активната работа и дори "принуда" за започване на образоване и създаване постепенно на трудови навици, на всички безработни. Реално там има някакъв аванс. Второто е роботизираните на процесите в предприятията, което да води до по-високо заплащане на оставащите на работа. Естествено намаляване на приема за безумните висши училища е също задължително, защото създават само една група от хора с грешна представа за реалността. Може и да не съм прав, но това са моите наблюдения на пазара на труда.
mick
01 Фев 2018 06:52
Мнения: 8,064
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Пак са намислили поредната далавера.. да видим кой ще почне да строи ударно "безплатни" жилища... Че защо не и къщи на по ката. И като започнат да се връщат децата на властимащите.. ще имат къде да се настанят.

Едно време им раздаваха без пари парцели по морето, щото видите ли били безимотни...
Гладиатор
03 Фев 2018 13:36
Мнения: 8,117
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ше стане още по-лошо.
Някой и да си науми да се връща, ще си каже: "Я чакай да изчакам още и да се направя на обиден и неискащ да се връщам, белким ми дадат жилище'

Някои така и не проумяха, че За Родината и обществото се работи най-ползотворно когато има вдъхновение -- да го правиш от любов към Родината за Родината и Държавата.

По подобен начин стои въпросът и с т.н. майчински. Такива не трябва да се дават. Все едно че се казва "ако не плащате няма да разждаме". "Майка" и "баща" с такава ценностна система няма да възпитат нищо в детето си, освен поредното поколение мрънкало, мърморко и оплаквачко. Такива и да не раждат загибата няма да е голяма.

Създаването на семейство и раждането на дете е висшата ценност на Живота, а възпроизводството е смисълът на живота. Родовете, които не са проумяли това ще се изгубят -- след няколко поколения раждане по 1, в този див и луд свят заприличващ все повече на джунгла от опасности и всякакви отрови и мръсотии изисква естествен подбор, свързан с раждането на поне 5 деца, за да оцелее потомството.
Циганите са проумяли това най-важно знание и карат по Природните закони. Българите, и с 2-3 висши си остават невежи -- на тях и преподават лошо знание. Лошото знание, образование е нсй-страшната беда и мракобесие. Затова е и казано: "Доброто незнание е по-полезно от лошото знание"
Та, доброто циганско незнание е по-полезно от лошото българско знание. Българско знание нагласено по Западни акъли, знание, което не възпитава в нищо, а по-скоро развращава и разваля умовете и душите на младото поколение.
  Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3