Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Шествията в София - от "Оставка" до "Бойко, подкрепи ни"
  Мнения:10 1
morro
12 Яну 2018 21:30
Мнения: 705
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Вицепремиерът Симеонов заяви желанието си за развитие на всички планини.

Така, Варелка!
Развихте Черноморието - ке@еф.
Развихте Банско - ке@еф.
"Неразвити" в обрулваната от почти 30 години България останаха само планините. Е, почват ги....
Редакцията - за статията, снимките и коментарите под тях !
morro
12 Яну 2018 21:30
Мнения: 705
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
*
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: morro
Zelnik
13 Яну 2018 08:40
Мнения: 862
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Горките, били умрели от глад.
От джип "Хамър" и малка сцена звуча химнът на България.

Еееее, Банско не е БЪЛГАРИЯ в края на краищата.
А Видинско, вълци го яли по логиката на банскалии.
Cream
13 Яну 2018 11:27
Мнения: 824
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Протести в защита на Пирин се проведоха още в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Свищов, Сливен, Стара Загора, Хасково и Шумен, както и от българи в Лондон и Брюксел.jastaprasta
13 Яну 2018 17:11
Мнения: 1,929
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Истерията "да крадем като за последно", освен конкретните лапачи обхваща все по-ниски нива на мафиотските образувания- слуги, пажове и шантонерки.
Цензура в " 24 часа".
Тази статия е показана , но след това свалена. Следите остават...
Свалената статия:

Хотелиер в Банско:На този етап втори кабинков лифт е излишен

На този етап втори кабинков лифт над Банско е напълно излишен.
Това каза в предаването „Тази събота” по bTV Никола Вапцаров, местен хотелиер и потомък на поета и революционер Никола Вапцаров.

По думите му опашките могат да се облекчат, като се позволи на хотелиерите да продават ски пасове от рецепцията.</p><p>Според Никола Вапцаров с организационни мерки човекопотокът може да се подобри поне с 40%.

„Едното е да се отворят повече каси, другото е да се комбинира извозване на туристите догоре с бусчета, както и да се увеличи скоростта на лифта. В Банско се говори от всички, че той работи на минимална скорост”, отбеляза той.</p><p>„Не може, когато има например ски олимпиада в Банско, да няма грам опашка, а в моменти, в които градът е почти празен, да стават километрични опашки. По този начин се създава впечатлението, че има проблем, а проблемът се създава от „Юлен”. Те действат с подмушване. Сега искат да сложат още една кабинка, след това ще започнат: „Малко ще изсечем, за да има ски, да има спорт, децата да са добре”, предположи Никола Вапцаров. Той изтъкна, че не е против развитието на Банско, а напротив, като хотелиер би се облагодетелствал.

„Ако има разширение и бум, за нас това ще е добре, но аз не искам да става така. Не може по този начин, в 12 без 10, да се вземат решения, които касаят огромна територия от България и да се подарява тази гора на офшорна фирма с неизяснен произход”, подчерта Вапцаров.

„Не мога да бъда спокоен, че Банско ще се развива с някакви мафиотски инвестиции и пране на пари, защото това дестабилизира бизнеса. Предполагам, че има някакъв проблем с тези пари, щом не се декларира кой е собственикът, сигурно има конфликт на интереси”, отбеляза той.

„ЕС преди няколко месеца прие декларация да се окаже натиск върху офшорните зони, а ние подаряваме част от България на някаква офшорка”, категоричен беше Никола Вапцаров.

„Първоначалният план за Банско предвиждаше 7000 – 8000 легла при построяването на лифта. В момента са 18 000. Как ще ни гарантират, че като разширят ски зоната, няма изведнъж да започне отново да се строи”, попита той.

„Тази гора от блокове, която отвращава хората, ни превърна в най-евтиния ски курорт в Европа. В момента в Тирол е по-евтино с картата, отколкото в Банско, но хотелите са по-скъпи, затова сигурно много хора идват в Банско”, допълни Вапцаров.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: jastaprasta
  Мнения:10 1