Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Големият Гявол ни дърпа в катрана
Отиди на страница:
  Мнения:23 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Рики Еповери
09 Яну 2018 20:26
Мнения: 5,093
От: United States
Скрий: Име,IP
.....защо България все повече се изпразва от българи, .....
.
Светлю както винаги вятър го вее на еротичен кон...
rubstone
09 Яну 2018 21:17
Мнения: 1,002
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Маестро, брилянтен анализ!
Защо се вглеждат в корупцията, а не в природните и историческите красоти на страната? Много просто - защото европредседателството не е туристическа борса, както му се иска на правителството на Борисов, а е координация на действия в рамките на общоприети принципи. Първият от тях, който фигурира в предприсъединителните Копенхагенски критерии и който България забрави още в първия ден след влизането си в ЕС, е върховенството на закона. У нас все още се разсъждава дали законите трябва да важат за всички, или само за простолюдието
/code]
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: rubstone
Приятел4е
09 Яну 2018 21:24
Мнения: 2,977
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Терзиев
Все пак се надявам Той да не те чете !
п.п. Ричка, это вы сегодня очень очень очень, сексуально озабочен !
Begemot
10 Яну 2018 00:08
Мнения: 4,303
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Г-н Терзиев, браво пак! Едно нещо само ме тормози и то няма общо с Вашето брилятно писане - то е: за кого се пише/казва всичко това? Управляващите знаят, те са извършителите, Европата знае, тя, блудницата, е съучастничката. Българите знаят, те са, завалиите, потърпевшите. Е, и? Всички са наясно ,но нищо не може да се промени.
mehudi
10 Яну 2018 08:23
Мнения: 685
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
приятел румънец ми каза едно време, че румъния е прекрасна страна, но за съжаление е населена. същото важи и на юг от дунав. малко нихилистично, но...
StefanST
10 Яну 2018 08:31
Мнения: 806
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Neopol

Много точно казано!
kramar
10 Яну 2018 09:02
Мнения: 327
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Neopol

Корупцията преди ГЕРБ не легитимира сегашната. Въобще, доводът "ама вижте предишните какви бяха!" е доста елементарен.
Д-р Перемянов
10 Яну 2018 10:36
Мнения: 3,423
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
От понеделник насам - откакто Кошлучето зае поста си на програмен директо - БНТ1 извади вестник СЕГА от прегледа на печата сутрин. Сега "преглеждат" Труд, 24Часа, Монитор и ... Стандарт
Gan(ю)гоТрий
10 Яну 2018 10:56
Мнения: 20,482
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Добре е да припомним мъдрата притча за "българския казан" за който е забравил или не знае:

В Ада всяко царство си имало казан за грешници и до всеки един от казаните стоял дявол, въоръжен с тризъбец, за да набутва обратно в казана грешниците.
Умрял един грешен българин и дяволите го взели в ада. Наказанието на грешниците било да се мъчат в огромни казани с врящ катран. Около всички казани стоели дяволи с железни копия, с които промушвали и събаряли обратно грешниците, които се опитвали да избягат от казана. И само около един казан нямало дяволи с копия.
- Защо никой не пази тук? - попитал грешникът.
- Защото това е българският казан. Ако някой тръгне да се катери нагоре да избяга, другите сами го дърпат обратно надолу и НЯМА НУЖДА ОТ ДЯВОЛ.
Gan(ю)гоТрий
10 Яну 2018 13:18
Мнения: 20,482
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Може, може, Бегемот!


Може, може, Бегемот, как да не може. Причината е, че ”нашите” избраници в НС и партиите вършат престъпна търговска дейност със служебното си положение и не носят никаква отговорност. Това се нарича ”пил – не платил” или ”безплатен обяд”
Ето един крайно ефикасен начин за събуждане на прасетата от кочината и за създаване на полезни за обществото навици у тях:
- Чл.789/ В Изборният кодекс, че записва, че ”Всеки избран депутат първо изкарва 4 г,(1 мандат) в затвора) и след 4 години си заема мястото в парламента, но вече Е СТАНАЛ ЧОВЕК”
Чл.789 ал.а/ Ако по време на мандата извърши престъпление същият се отстранява от НС, отнемат му се всички пари и имоти и се връща в затвора, като му се приспадат излежаните вече 4 г.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
Gan(ю)гоТрий
10 Яну 2018 14:12
Мнения: 20,482
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Корупцията преди ГЕРБ не легитимира сегашната

Абв това така, ама тая "преди" е мащабна и ПРО фесионална, а "сегашната" е аматьорска. Срамота - искаме си "достойната" корупция
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
Gan(ю)гоТрий
10 Яну 2018 15:36
Мнения: 20,482
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
За голямо и трагично съжаление е така, Гладиатор..
Но не е съвсем "Нас ни скроиха по Техен, Западен, образ и Подобие ", а точното е "Нашите кауни и карпузи ни рендосаха по Техен, Западен, образ и Подобие" за да се изпъчат като по-верни от роби и извлекат джакпот за себе си от себеподобните си българи. Нашите маймуняци прогониха и прогонват българите като от чума. Крак повелче безподобния льольо Зельо Зелев който "борейки се срещу зависимостта от СССР" се лепна като въшка за хамериканското амбасадорство и ката ден се мъкнеше там за инструктаж и си побърка господарите, непознаващи и в Гватемала такъв верноподанически парцал, В същото време и тогава много силните Германия и Франция, по емоционални исторически причини, се натискаха да ни помагат в демокрация, приватизация и индустриализация и ако бяха допуснати разликата със сегашното щеше да БАЛКАН разлика, но кланът Луканов имаше други сметки, а не доброто на България. Така се стигна до сегашното нещо средно между Гватемала и Сицилия.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
  Мнения:23 Страница 1 от 2 1 2 Следваща