Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Талантливият мистър Сидеров
  Мнения:6 1
Свежарков
03 Яну 2018 21:07
Мнения: 2,571
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
В началото на демокрацията това ни лице, а мръсно петно, видно дори на фона на силно замърсената туземна политическа сцена, публикува свой бял стих, в който обявява колко много "се срамува от родителитеа си, дребни чиновници по времето на партията, ядачка на човешки души". Петното буше пределно ясно още тогава, от роднините му никой не общува с него. Последваха известните на всички срамни негови политически, медийни и прочие публични изяви, беше всестранно употребяван с клиентелката си политически, никоя партия, вкл. и ДПС, не се погнуси да се съешва с тях, което пределно ясно характеризира смрадната политическа клоака, както и овъргалялите се в нея политически играчи. Такива като това мръсно петно, окарикатуряващо и омърсяващо национализма, отблъснаха всичко що-годе читаво от участие в политиката.
DukeNukem
03 Яну 2018 23:00
Мнения: 1,223
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Дааа, освен за "бедния народ" много се вълнуват също така от тишината по родните "курорти", лифтове и гори, телени заграждения по границите и концесиите, а когато това е вече обсебено от някой, започват да говорят за убития си от комунистите дядо или последната воля на баща си и да пускат по една театрална сълза. Матрицата е една.
profesionalist
04 Яну 2018 01:49
Мнения: 648
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Като го вида на снимка тоя глист ми се повръща...
JollyRoger
04 Яну 2018 09:17
Мнения: 11,839
От: Belize
Скрий: Име,IP
Мдам... Черпакологът на "Обединени порнографи"...
Mitnicharъ
04 Яну 2018 09:27
Мнения: 6,857
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
А ла Нейчо Неев:

Егати коалицията, за която Цв.Цв. може да направи удачно сравнение!
Братя Стругацки
04 Яну 2018 11:30
Мнения: 6,607
От: Russian Federation
Скрий: Име,IP
За да се стигне до взаимни обвинение и дела в съда. Телевизия "Алфа" дори направи 25-минутен филм "Скандалните далавери на Валери Симеонов", а лидерът на НФСБ нарече избирателите на Сидеров "лумпени, прости и тъпи хора, малоумници".


Доста точно определение, при това си го дават коалиционните партнери. Но все пак чакам Параграфа да се изкаже, той е най-компетентен.

На снимката, дето се женят, вдясно Карбовски ли е? Чудно ми е, този тарикат какво прави при по-големите тарикати?
  Мнения:6 1