Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Министър Захариева: Истанбулската конвенция не води до разрешаване на еднополовите бракове
Отиди на страница:
  Мнения:292 « Предишна Страница 15 от 15 13 14 15
Apolitichen
04 Яну 2018 02:41
Мнения: 9,728
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Какъв точно проблем имаш с това?


Логическите притоворечия.
Учителят по български насилва девойчето да научи стихотворението "Хаджи Димитър". Отговори: Има ли насилие? Имали нарушаване на " право на лична неприкосновеност"? Все пак Ботев не е писал за червила, "силикон" и еманципатки, де. Отделно, че може девойчето да претендира за "икономически вреди" (част от дефиницията за насилие върху жените" ), щото червилото й се размазало при декламацията.

А на по-първо място проблем е дублиране на правни норми - идеална среда за корупционни практики. Кой закон да се приложи:
Член 73 — Правни последици от настоящата Конвенция Разпоредбите на настоящата Конвенция не засягат разпоредбите на вътрешното законодателство и правно обвързващите международни инструменти, които вече са в сила или могат да влязат в сила, и съгласно които на лицата са предоставени или биха били предоставени по-благоприятни права при предотвратяване и борба с насилието над жени и домашното насилие


Да не гомворя за тъпнята:
Член 74 — Уреждане на спорове
1 Страните по всеки евентуален спор относно прилагането или тълкуването на разпоредбите на настоящата Конвенция трябва първо да се стремят да го разрешат чрез преговори, помирение, арбитраж или всеки друг метод за мирно уреждане, приет по взаимно съгласие между тях.

Сиреч, когато имаме сексуално престъпления по Наказателния кодекс, няма да се прилага "цялата строгост на Закона", а ще се чакат едни НПОшки да усвоят едни пари по чл. 8 или чл. 9:
Член 8 — Финансови ресурси
Страните отпускат подходящи финансови и човешки ресурси за доброто изпълнение на интегрираните политики, мерки и програми за превенция и борба с всички форми на насилие, обхванати от настоящата Конвенция, включително за тези, които се провеждат от неправителствени организации и от гражданското общество.
Член 9 — Неправителствени организации и гражданското общество
Страните признават, насърчават и подкрепят на всички равнища работата на съответните неправителствени организации и на гражданското общество, които действат активно в борбата с насилието над жени, и установяват ефективно сътрудничество с тези организации.
Apolitichen
04 Яну 2018 02:53
Мнения: 9,728
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ноо , това е лекарска тайна

И сега очаквате като замените лекарската тайна с търговска тайна (Страните развиват и насърчават, в сътрудничество с участниците от частния сектор, умения у децата, родителите и обучителите да се справят с информационната и комуникационна среда, която предоставя достъп до унизително и потенциално вредоносно съдържание от сексуално или насилническо естество) или банкова тайна (грантаджийството на НПОшките) насилието да изчезне!? Или просто няма да се насилите да прочетете конвенцията до края!?

Защото основната цел на конвенцията е да се гушнат едни пари (от неправителствени организации и частен сектор), без да се поема каквато и да е обществена или наказателна отговорност.

Разбирам, да бяхме направили държавните си институции прозрачни като сълза - процедури, избор на кадри, компетенции, публични регистри, та да се опитваме да "кристализираме" и честния частник с грантове. Ама не е такъв случай. Просто става дума за цоциалисти, сър! (по нататък има разписани и привилегиите, с които ще се ползват безотговорните неправителствени организатори).
rorik
04 Яну 2018 04:04
Мнения: 15,929
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
и насилствено измисляне на десетки полове -- това си е сатанизъм, зло.


Ми не е измислено.
Плод е на начина ни живот. Има такива хора. Къде генетично, къде от венерически болести, къде от отровена среда, най вече от радиацията,
Тези деца които днес се раждат и им казват множествена склероза , имаше един такъв случай в детството ми чух че бабите казваха че било от дядото който бил на война и с;лед необмислени похождения му се случило да оживее ,синовете му прави , здрави , едната му внучка се роди така , другата остави 2 деца на държавата.
Докторите защо не казват от какво иде тая множествената склероза?? Ми спина какво е?? Не е ли същото?
Ми Даун-овите деца ? Ми децата индиго ??
Що не попитате колко хора минават през кожновенерическия диспансер?
Един станал гей от свръхсексуалност,друг психически разочарован от жена, трети опитал всичко в секса , опитал и това и му харесало, друг прилъстен от приятел и му харесало,друг дядо му от свръхсексуалност убил баба му и се обесил , внука му гей. Преди 40 г в студентското общежитие една колежка ни причакваше в тоалетната и ни посягаше,на моя съученичка майка и живееше с Гена Мъжката , както и казваха бабите, ...На вратата на студентското общежитие един си показваше мъжкото достоинство,още един такъв в един окръжен град,..
Ми колко арабки зашиват нашите доктори щото иначе бащите им ще ги убият....
Ми нашите "турци" масово бягат от Турция. Ми приказката на турците , кое било за раждане , кое за удоволствие , а са ни комшии? Как сме оцелели през турско?

И да , те са с отклонения. И са зли. Някои от Тях Бог ги наказва да нямат потомство.
Малко ли са ти? Наложи ми се да работя в болница 5 г и косата ми настръхна. И аз не знаех ,не се замислях , ами хич не са малко.
Ми циганите?
Всеки допир с тях си подложен на психически манипулации.Те владеят до съвършенство това.


Какво ги правиш тия хора.
Ако обществото ги отхвърли ще станат убийци.Рискуваш да разсипят живота на децата ти я с изнасилване , я с убийство , .

Единствения начин е да възпитаваш децата си на така наречената толерантност- студено уважение , да показват твърдо границите на общуване , да възпитаваш децата си в отговорно отношение към секса , да ги възпитаваш да избягват такива контакти и да спазват дисциплината която им налагаш защото е за тяхно добро, за тяхното здраве..
Как немците си възпитават децата ? В института са вежливи , излязат ли не те познават.
Ми Америка с кастите си. Единствения допир на кастите е църквата , иначе си знаеш мястото.
Както казват докторите , луд не се гледа в очите.
Не ни е лесна задачата,но ще се справим.Оцелели сме по турско ще оцелеем и сега.
Ще трябва да ги възпитаваме и да възпитаваме у децата си твърдост. Градската среда прави децата ни уязвими .


rorik
04 Яну 2018 04:29
Мнения: 15,929
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ми похвално , Пара.
Ще я изменят тая конвенция.
Kickaha
04 Яну 2018 04:40
Мнения: 2,311
От: Christmas Island
Скрий: Име,IP
Не ни е лесна задачата,но ще се справим. Оцелели сме по турско ще оцелеем и сега.
Харесва ми знака за равенство!
rorik
04 Яну 2018 04:53
Мнения: 15,929
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Не е знак за равенство. Днешното робство е по голямо.Случва се на по висок етап от развитие.
Случаят е аналогичен
В началото сме били толерантни ,като са ни се качили на главите , сме се хванали за пищовите.
Такива едни конвенциики са новите пищови.
  Мнения:292 « Предишна Страница 15 от 15 13 14 15