Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Обичаме Русия но сме против Кремъл
Отиди на страница:
  Мнения:612 « Предишна Страница 5 от 31 3 4 5 6 7 Следваща »
БахурЪт
03 Яну 2018 09:33
Мнения: 162
От: Kiribati
Скрий: Име,IP
Сократе, ЧНГ и уелкъм !!! Липсваш на форума, въпреки че виждам, форумът не ти липсва.

Път към Висшето Общество


Когато колегата на Путин от дрезднския период написва книгата "Сослуживец", психологията на Вожда блесна в цялото й великолепие. Авторът определя колегата си, като "законченным конформистом", който никога не вярвал в промените и структурите на съветското общество и играл ролята на убеден комунист, но бил много слаб актьор.

За Путин авторът КаГеБист казва:
Такую примечательную способность Путина, как умение нравиться начальству и людям старшего возраста, производя на них впечатление человека послушного и зависимого. Таким образом, ему удавалось скрывать свою энергичность и напористость под маской обходительности.


Книгата на КаГеБиста съдържа главозамайващи факти, имена на хора, трикове на Путин, влизане в подземния бизнес, нарушаване на законите за износ на капитали и фирмена дейност зарубежом, лепенето на разни афиши от другото джудже, тоже падруг на Собчак, невероятни метаморфози от заемани длъжности и напускане на същите, хитри и измамни алъш-вериши по пътя към “Висшето общество”.

Освен това във висшия антураж на политическите и мафиотски структури, съществуват сериозни съмнения, че бащата на Путин и бащата на Собчак са едно и също лице. Не случайно Мrs Собчак е неприкасуема и може да говори срещу Путин колкото си иска и каквото си иска без да се страхува, че може да сподели съдбата на отстреляните й колеги и колежки.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БахурЪт
БахурЪт
03 Яну 2018 18:23
Мнения: 162
От: Kiribati
Скрий: Име,IP
Път към Висшето Общество

Какво подшушва или подсказва Горбачев на Путин.Дори и СЕГА старата любов ръжда не хваща, но в момента амнезията и дименсията са тряснали Горби и той понякога не знае какво говори.

Възрастта не прощава на никой.Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БахурЪт
БахурЪт
03 Яну 2018 18:51
Мнения: 162
От: Kiribati
Скрий: Име,IP
Подготовката на Путин за Президент на Руската Федерация се очертава да е стартирала отдавна.

Както казват и колегите му, Путин има невероятната дарба да се натяга съвършено елегантно и да влиза под кожата на събеседниците си, а те до един са от Висшия Ешелон на властта в СССР и Русия. Путин никога не е гледал надолу към незначителните пияни блядове или гладни и изпосталяли граждани, факт който и СЕГА се чувства, тъй като Путин е възпитан проспериращ капиталист и индивид с особено чувство към валутните трансфери в чужбина.
Путин направи комунизма са себе си и за антуража от 40-те и кусур бизнесмена, а на народа подари феодализма, за да се радват и умират от кеф, че са руски граждани.
В тази си роля Путин е своеобразна реинкарнация на грузинския Поп, опитал да затрие цялата руска нация.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БахурЪт
Butch
03 Яну 2018 18:56
Мнения: 6,869
От: United States
Скрий: Име,IP
БахурЪт,
тъй като Путин е възпитан проспериращ капиталист и индивид с особено чувство към валутните трансфери в чужбина.

Остават му 2 месеца, нали? Нали ще си тук да си говорим след края на февруари.
Защо ли още западът не са му запорирали милиардите, трансферирани в чужбина? На КБЖ. Не ни е дадено да знаем.
БахурЪт
03 Яну 2018 19:28
Мнения: 162
От: Kiribati
Скрий: Име,IP
Butch
03 Яну 2018 18:56

Да, време е да преминем към

ЖИВОТ ВЪВ ВИСШЕТО ОБЩЕСТВО


за да стане ясно кои държат парите на олигарсите в чужбина и ЗАЩО същите не могат да бъдат лесно запорирани и НЕвъзможно върнати в Русия.

Компаниите са лесна плячка. Там могат да се приложат различни схеми: спиране на дейност, разследване за корупция, укриване на данъци, незаконно придобито имущество плюс още хиляди подобни и винаги ще се намери нещо.

Когато парите са съсредоточени в частни лица и се инжектират в чуждите структури - например футболни отбори, строителен бизнес, хуманитарна помощ и т.н. то тези пари са хубави пари, дори и да идват от Русия, но тъй като Путин игра ва банк и ядоса САЩ и партнерите същите решиха да ударят по най-чувствителната част на олигарсите - парите им в чужбина.

Това не означава, че милиардите в долари, паунди и евро в банковите авоари на щерките и сина на Учителя и Ковчежника на екс-СеСеСеРе ще пострадат, нито мултимилионите на Йосиф Кобзон, нито – както се говори – двата милиарда в банковите сметки на дъщерите на Елцин, нито другите в офшорните зони и швейцарските финансови институции.

Няма да бъдат засегнати и милиардите в Дубай на “частните лица” криещи се в “Руская Башня” и още куп неприятности, но САМО за антуража на Путин.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БахурЪт
D4D5
03 Яну 2018 19:35
Мнения: 7,333
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
БахурЪт е мноо вещ по руските конспирации, ма я го питайте за 9/11, да видите как там всичко е тип-топ

Или па за луната
  Мнения:612 « Предишна Страница 5 от 31 3 4 5 6 7 Следваща »