Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Тръмп заплаши страните в ООН заради Ерусалим
  Мнения:8 1
DrRigid
21 Дек 2017 21:09
Мнения: 1,213
От: Macao
Скрий: Име,IP
Няма нищо страшно обаче за стълбовете на световната демокрация, които при гласуването подкрепиха Тръмп в този исторически момент: Науру, Гватемала, Хондурас, Маршаловите острови, Палау, Микронезия и Того.
plamen44
21 Дек 2017 21:49
Мнения: 2,341
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Поредното явно доказателство че израел в същност е сателитна държава на САЩ или по точно казано създадена от САЩ за да се избият и прогонят палестинците от собствените им земи, а те да бъдат анексирани!!! Не че не имало евреи в Йерусалим, ма они са били една трета от цялото население. Ся евреите са приготвили булдозерите да разчистят терена и отново поредното поколение палестинци ша расте в палатки или в концлагерите на евреите. Целиот демократски свет требве да са дигне и да накара евреите да съ приберат в законните си граници и да оставят древния палестински народ сам да определя съдбата си. Стига терор и убийства!
сандос
21 Дек 2017 21:56
Мнения: 1,056
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ами, Ердоган си е мъжкарче в случая.

А нашето външно само знае да поема навътре.

И какво, някой знаели как е гласувала България?

Или са от тези, които са прекалено зависими от щатските дотации?

То затова в момента като гледам уж европейската Евроком дават 5 мин. Тръмп и неговата данъчна реформа.
Втора смяна
21 Дек 2017 21:58
Мнения: 4,057
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
"Те получават стотици милиони, дори милиарди долари, а ще гласуват срещу нас. Е, ние следим тези гласувания. Нека да гласуват срещу нас. Ще спестим доста пари", заяви Тръмп пред журналисти. Постоянната представителка на САЩ в ООН Ники Хейли разпрати още в сряда на дипломатите от над 180 страни в световната организация писма. В тях тя ги предупреждава, че администрацията на Тръмп няма да остави без внимание начина, по който те трябваше да гласуват вчера на Общото събрание на ООН на специална сесия по искане на Йемен и Турция. "Ние ще приемем за сведение всеки глас по този въпрос", посочи Хейли.


Дипломацията на Дончо е като тази на квартална мутра на СИК в анцуг.
kokaracho
22 Дек 2017 12:44
Мнения: 518
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
От Уикито:
Израел е създадена през 1948 г. с резолюция на ООН


Израелският премиер Бенямин Нетаняху пък нарече ООН "дом на лъжите" преди гласуването в Общото събрание на световната организация. "Държавата Израел категорично отхвърля това гласуване, дори преди да се проведе", каза той.


  Мнения:8 1