Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Другари от БСП, вие къде се намирате?
Отиди на страница:
  Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
09.09.44
20 Дек 2017 11:53
Мнения: 1,624
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Начко знае най-добре , че те винаги ще са там....
Minderbinder
20 Дек 2017 12:34
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
какво ще стане, когато започне същинският дебат по "приватизационната" поправка в конституцията, лансирана от ГЕРБ. Тогава ще им се наложи да изясняват кой какъв и къде е бил по времето, когато избирателите им са роптаели срещу връщането на капитализма в България.

Това "кой какъв е бил" е наистина много интересно. Защото никой, вярвам, не се съмнява, че основната атакувана за приватизация - отдясно, отляво, отгоре, отдолу, отвътре и отвън, ще бъде Конелия. Само че, когато е приватизирала 'Техноимпекс', тя е била човек на СДС, дори лично на Командира и тогава моралната и политическата отговорност трябва да бъде на о бозе почившите ОДС. Което си е съвсем логично, щото най-голямото разграбване, РМД-приватизацията, беше тъкмо тяхно дело. И пак тяхна е отговорността и вината, че приеха начело (разбирай - собственици) на РМД-тата да бъдат почти изключително бивши и настоящи членове на БКП, номенклатурчици и ченгета.
Така че, може би трябва да се попита и "а вие, СДС-арите, вие къде се намирате (ако въобще се намирате, де)".
onzi
20 Дек 2017 13:02
Мнения: 9,004
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
какво ще стане, когато започне същинският дебат по "приватизационната" поправка в конституцията, лансирана от ГЕРБ
а ще започне ли въобще? кога беше последното изявление на герберите по темата?
dobadoba
20 Дек 2017 13:53
Мнения: 5,677
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Firmin, ,
Може да се изкара и внедрена от комуняките в сините редици.
Направо БГ Щирлиц...
SINDBAD
20 Дек 2017 15:02
Мнения: 6,224
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
трудно ще е обяснението как- кой -защо

пресен пример
Петър Стоянов ме помоли да приема Прокопов (б.а. Иво Прокопиев), когато бях главен прокурор. Какво искаше този човек, да ме включи на заплата и да не съм главният прокурор на България, а главният прокурор на Прокопов.

Това разкритие направи пред Канал 3 Никола Филчев, главен прокурор на България в периода 1999-2006 година, на въпрос за запорираното имущество на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев.

Какъв е тоя Прокопов – един гризач от Разград, каза бившият обвинител № 1.

„С Росен Плевнелиев какво общо има Прокопов? Пият си ракията заедно в Гърция, но да кажат какво друго ги свързва“, призова още бившият главен прокурор.

„Какво са 200 милиона за Прокопов? Бълха го ухапала за неговите милиарди, които има. И какво прави тогава, тича при премиера Борисов, но удари на камък. Какъв е този Прокопов, та да поставя условия“, попита Никола Филчев.

„И прокуратурата, и КОНПИ трябва да бъдат поздравени. Кой е този Прокопов? Днес да притежава милиарди, да рекетира президенти и да поставя условия на министър-председателя. Учудвам се, че толкова малка охрана има, след като умори толкова хора. Колко хора са умрели от рак в резултат на дейностите на негови предприятия с отровни материали“, отсече бившият главен прокурор.

„Прокопиев отдавна трябваше да е в затвора. Моят съвет е да върне всички пари, които взе от държавата, и сам да влезе в затвора“, категоричен е Никола Филчев.


и пак опираме до БКП "величия"

Та БСП не е и няма как да е лява партия!!! Къде е бащата на Добрев,лека му пръст, с неговата диалогичност-

"Избрах съгласието и разума" и върна мандата, с което предотврати гражданска война! ама от него до ТОВА бсп- НИЩО ОБЩО!
проф. Боян Дуранкев
20 Дек 2017 20:16
Мнения: 108
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
БСП има тежък проблем с идентификацията си на лява партия. Остро разтроение на психиката, личността и парите, заграбени по неморален начин. Три хапчета са необходими за нейното лечение: ясни леви позиции, а не шумотевици антиГЕРБ; нови лидери, носители на тези идеи, а не червени контета; чисти "досиета" по времето на мръсния преход. И тогава на ГЕРБ, ОП, ДПС и сие ще им стане жежко.
dementor
30 Дек 2017 21:06
Мнения: 3,919
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Де били ли сте, вие къде мислите, че се намирате? И нека, ако е възможно разбира се, не се другаросваме. Едва ли всеки има повече от петима другари в живота си.
  Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3