Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Другари от БСП, вие къде се намирате?
Отиди на страница:
  Мнения:57 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Свежарков
20 Дек 2017 00:11
Мнения: 2,539
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
автора
Светлата фаза на приватизаторката синя костова-депесарска отмина безвъзвратно, присъствието й на Позитано всекидневно ерозира остатъчните политически активи на соцпартията. Все повече от партийците, които я уредиха за шефка, тръгват срещу нея, колкото и да я пазят Байтуй и щатците, пътник е. Защото има още доста за разкриване покрай делата й приватизационни в личен и особено семеен аспект.
От гербаджиите само Байтуй я пази и то защото с такъв противник начело на БСП ще си печели избори още сто години. Другите в клиентелата му я мразят свирепо особено заради свалянето предишния шеф на НС Главчев и ще я гнявят до дупка. Тя усеща как губи почва под краката си, стискането на стола води до нарастваща болезнена тревожност, нервно-психическата цена става все по-висока, ще прави все повече и все по-скъпоструващи грешки. Да го стиска още
Кампанията за ревизия на приватизацията ще има само политически ефекти, но най-малко ще загуби ГЕРБ и най-много БСП. СДС е умряло, а "реформаторът" костов няма къде повече да бъде омаскарен.
hans1971
20 Дек 2017 06:41
Мнения: 206
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Аууууу! Какви мрасотии пише в тази статуя за Другарката Корнелия Нинова и други Видни Партийни Другари! Ама те не са верни, нали?
hans1971
20 Дек 2017 06:46
Мнения: 206
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Всички мои саученици Свято Вярват в Другарката Корнелия Нинова и в Нашата Партия, което единствено се грижи за бедните хора и за безпомощните! И в Другаря Президент Радев вярват! Като дойдат Руските Другари ще направим Донос и този, дето е писал статуята, ще го затворят при бай Добрев! Дето е Строг, но Справедлив!
FuFighter
20 Дек 2017 08:20
Мнения: 1,572
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Все едно чета "Дневник". Пещерен антикомунизъм от коне с капаци. То щото ГЕРБ, Костовистите инсие, сите не самсе облажили... Истината е една - всички топнаха шепи в кацата с меда. И точно парламента блокира преследването им с приемането на специални поправки. А в кацата д меда можеше да се бърка, защото така казаха западните партнери.
Gan(ю)гоТрий
20 Дек 2017 08:37
Мнения: 20,493
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Mladya hqsh
ти никога не си гласувал за БСП, просто защото си един от най-върлите привърженици на шайката. Заедно с Ганю и Ловкия.

Коя шайка бе, Младия? У нас всичко което се докопа до власт е шайка, но специално за позитанската шайка др. Румен Петков въведе терминът глутница другари. А твоят проблем е следния, с още някои тука лижете и мажете греховете на менте-червената върхушка и така заедно с тия другари работите срещу БСП. Докато ние(изброените) посочваме грешките и и така работим за доброто на БСП. Стопляш ли?
Статиятя е много вярна, макар и малко мека.
Братя Стругацки
20 Дек 2017 08:57
Мнения: 6,383
От: Russian Federation
Скрий: Име,IP
БСП беше добра партия и макар, че имаше допуснати грешки, то те не бяха повече или по-тежки от тези на останалите партии.
Обаче, Киро Добрев, който беше хванат със десетки хиляди марки на българо-сръбската граница, да защитава К. Нивова, участвала в разграбването на държавно имущество, вече идва малко повече за червените. Това е единственият път, по който може да се затрие тази вековна партия.
Mitnicharъ
20 Дек 2017 09:48
Мнения: 6,806
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Леле Гечев как "нахрани" Добрев и Нинова по BiT вчера, снощи го гледах на повторение в пълен захлас!!! Врекич, не си прав, според мен : екипът не играе добре, и тая работа няма да се отече ей-тъй-на. Ще има рязане на зелки, най-малкото, на една гоцеделчевска такава.


ПП колегата Neopol бил гласувал за БСП? Колко интересно! А тъй унисонно чуруликаше в предизборен фопрумен дует със Сър Джон досежно прелестите на "Да, България"...
dobadoba
20 Дек 2017 10:31
Мнения: 5,675
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Мхммм.
Едно време червените слизаха от планината и обираха местните мандри.
Сега същите те се оказаха собсвеници им.
Bonjorno
20 Дек 2017 10:48
Мнения: 3,831
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
присъствието й на Позитано всекидневно ерозира остатъчните политически активи на соцпартията

Еми освен да се радвате на това не виждам какво друго ви остава да правите. Или държите да дойдат читави хора начело на тази партия та да отнесат де що герберско и синьо-демократско е останало?
Ох, извинявай те, забравих че то герберското и синьо-демократското са цветовете на тези от БКП, дето си знаеха че са партийци само за да могат да крадат и да блажат под прикритието на Партията.
Оооо, днес не ми е ден и даже забравих, че най-големите врагове и най-непримиримите борци се получават, когато някой се "отцепи" по идейни и икономически подбуди. Каполици-протестанти, шиити-сунити, коминисти-социалдемократи, БКП-СДС, БСП-ГЕРБ.
  Мнения:57 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща