Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Властта призна, че антикорупционният закон води до употреба на СРС-та за щяло и нещяло
  Мнения:10 1
BG_BG
07 Дек 2017 21:18
Мнения: 1,732
От: Afghanistan
Скрий: Име,IP
За останалите граждани употребата на специални разузнавателни средства (СРС) става възможна чрез гражданския процес за конфискация на имущество. Той ще започва при съмнение, че има разминаване на доходи и имущество в размер на 20 000 лв.


Това не е за политиците.Тоя антикорупционнен закон ще гони гражданите,а не политиците.
Гарантирано от ГЕРБ.
АВАКУМ
07 Дек 2017 21:49
Мнения: 12,079
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Защо ли нито една власт не може без доносници ? ДС ще ни се види детска градина . А, тези доносници от добрите ли ще бъдат?
Agasi
07 Дек 2017 22:45
Мнения: 907
От: Iran, Islamic Republic of
Скрий: Име,IP
Властта призна, че антикорупционният закон води до употреба на СРС-та за щяло и нещяло

Управляващите признаха, че новият антикорупционен закон може да доведе до поголовно подслушване, без дори да е нужно да има данни за престъпление, съобщи "Медияпул". Ако мишената на следенето е политик или магистрат, достатъчно е наличие на "завистлив съсед" и сигнал, че някой е видян с прекалено скъпа кола или часовник. Това ще е възможно и при разминаване на доходи и имущество в размер на 20 000 лв. В момента законовото изискване за стартиране на проверка на имуществото е поне да има повдигнато обвинение за извършено престъпление. Покрай това употребата на специални разузнавателни средства (СРС) също става възможна и срещу редовите граждани чрез гражданския процес за конфискация на имущество.

Всички текстове от новия антикорупционен закон, които позволяват вакханалията с подслувашнето, бяха приети на второ четене от правната комисия в Народното събрание с гласовете на ГЕРБ и "Обединените патриоти".

Айде, айде!!! Политиците, т.е. депутатите, министрите и зам. министрите в Министерският съвет и партийните шефчета не са толкова много, че да стане "вакханалия"! Пък и като си станал политик, тоест публична личност, значи си съгласен личното ти пространство да е под светлината на прожекторите. Щом ще се въртиш около обществената каца с мед, обществото има право да ти вижда непрекъснато ръцете и да проверява дали няма медец по пръстчетата...
vkamen
08 Дек 2017 02:04
Мнения: 392
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Вие само се излагате, това да подслушваш някои си е, как се нарича по нашемо ( клюкар ). И то на най-високо равнище.
  Мнения:10 1