Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Исторически триумф за Григор Димитров във финалите на АТР
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:347 « Предишна Страница 7 от 18 5 6 7 8 9 Следваща »
wreckage
20 Ное 2017 00:43
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Което не ги прави по-малоценни.

прави нещата несравними. За да спечелиш GS турнир при мъжете трябва да вземеш 7 мача от минимум 3 сета за 2 седмици срещу хора, способни да играят по 5 сета на жега, влага и вятър.
Оттук и многото обещаващи келеши, взимали тези турнири като юноши и...дотам.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: wreckage
Ганий
20 Ное 2017 00:53
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
тошето 20 Ное 2017 00:12
Гришката е получил чек за $ 2 500 000.

То, предполагам, както е обичайно в тези спортове, около него има накачулени още много хора, които по един или друг начин му помагат в доста неща.
Колкото и индивидуален да е тенисът, в края на краищата, особено в тези години, и той се превръща в екипен.
Според скромното ми мнение, де, не го следя този спорт.
щурчо
20 Ное 2017 01:09
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Екипи могат да си позволят само успелите.
Денис Истомин примерно пътува с майка си и спи у каравана...
GruYou
20 Ное 2017 01:26
Мнения: 2,792
От: Bulgaria
Добре, че Волгин се изцепи, та момчето да се мотивира ;-)
Браво за победата!
Gershom
20 Ное 2017 01:51
Мнения: 581
От: 0
историческата за България купа
чак пък толкоз.
Riker
20 Ное 2017 02:04
Мнения: 199
От: Czech Republic
Добре, че Волгин се изцепи, та момчето да се мотивира ;-)
Браво за победата!


Хронологията от последните дни е доста интересна:

Волгин пусна злобен коментар по адрес на Гришо във ФБ и хоп - Гришо спечели полуфинала. Волгин пусна още един злобен коментар и... Гришо грабна титлата и вдигна купата.

Та, като го гледам Волгин как злобее, кълне и пустосва по Баце, ГЕРБ, НАТО и Европа, смело може да се предположи, че пред тях са още блестящи успехи и победи. На път са да илядат, че и отгоре!
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Riker
Ганий
20 Ное 2017 02:25
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Riker 20 Ное 2017 02:04
Добре, че Волгин се изцепи, та момчето да се мотивира ;-)Браво за победата! Хронологията от последните дни е доста интересна:Волгин пусна злобен коментар по адрес на Гришо във ФБ и хоп - Гришо спечели полуфинала. Волгин пусна още един злобен коментар и... Гришо грабна титлата и вдигна купата.Та, като го гледам Волгин как злобее, кълне и пустосва по Баце, ГЕРБ, НАТО и Европа, смело може да се предположи, че пред тях са още блестящи успехи и победи. На път са да илядат, че и отгоре!

Преди години, когато все още бях толкова тъп, че гледах телевизия, Волгин* бе лют пропагандатор на тъмно синия идиотизъм, бесен антикомунист и русофоб.
Явно той е причината за погребването на супер-ултра-мега-хипер-крайно сините и възраждането (поне на пръв поглед!) на Русия, ако съдим по извлечената от теб безукорна закономерност.

-----
заб.* - по тукашните писания разбирам, че Волгин се е отметнал от ония си виждания. Както и Дачков - непоколебимият син трубадур и особа, изключително близка до Костов.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Ганий
Капитан Немо
20 Ное 2017 03:05
Мнения: 4,073
От: Papua New Guinea
Хайде и аз да поздравя Гришо!
И да не забравя да поздравя и Волгин, който не казва нищо лошо за Гришо, ама както вече се казА - на 80-те процента това не им е по силите да вдЕнат...
Имаше един много хубав момент от филма "Аз, Роботът":
Когато героят на Смит обиди робота, че бил "парче тенекия" с електроника, а хората можели да сътворят симфонии, картини и т.н.... Роботът простичко попита: А ти, лично, можеш ли?"...
А сега наздраве на цялата банда и по-леко с разбирачеството и симфониите... :-)
ssstto
20 Ное 2017 06:35
Мнения: 7,671
От: Bulgaria
Само не разбрах Лидерът на Свободния Свят, дето всички я обичат капут ли е или найн?
панКариба
20 Ное 2017 07:22
Мнения: 2,966
От: Bulgaria
Manrico, знаеш ли, че „Браво, Гришо“ плаща данъците си в държавата Монако?
Дебили, сър!
«Тъй като много народ се радва на Гришо, защото българин постигнал еди-какво си, да внесем някои уточнения. Гришо е толкова българин, колкото е и Меглена Кунева, или Ники Младенов. Гришо е постигнал нещо, но като част от наднационалния неолиберален елит, а не като българин. Ники Младенов, който е на много висок пост ООН, и още ще се издига, този човек също много е успял. Но не виждам фанфари около него. Ясно защо – защото успява за себе си, и няма абсолютно нищо общо с България. Кунева също е много успяла. Специално за нея сега измислиха нов пост в Комисията. Просто си я ценят неолибералните босове, и се чудят как да я задържат.
Гришо, Бербатов – това са шутовете на неолибералния елит. И от такива има нужда. В цялата история е имало шутове, които да забавляват кралете. Между другото, най-богатият спортист в историята е… един римлянин – състезател с колесници. Събрал шеметните за времето си 16 милиона сестерции. Много повече от който и да било днешен спортист.
Всички такива обаче, не са българи. Разбирате, че един тенисист или футболеро няма какво толкова да създаде, че да получава 1 милион. Или 2 милиона, или 50 милиона. Всичко това са пари, които неолибералният елит е изсмукал от масите. Някъде някой е копал яко, и е получил доста по-малко от заслуженото. За да има после за Кунева, Ники Младенов, Барозо, Юнкер. За да има и за техните шутове – Джокович, Надал и Гришо.
Но да се върнем на българското. Гришо се е регистрирал в Монако. Това е една идиотска зона, която неясно защо ЕС все още търпи. Който се регистрира в Монако – едно село по-малко от Банкя, та който се регистрира там, и не плаща данъци. То остави, че имаме най-ниския данък в ЕС – 10%, ама и той му е много на Гришо. И на Бербо, и на всички шутове на системата. Дори това им се свиди.
И после – бил българин. Моля различавайте неолибералните привилегировани от български произход, от обикновените българи. Гришо е толкова българин, колкото Щефи Граф беше германка. Накрая и за нея се установи, че е укрили милиони данъци от собствената си Германия. Нали правите разлика между Германия, дето се грижи за народа си, и парите си отиват на мястото, и България – опърпаната. Та и Щефи с голямата спортна слава, и тя укрила данъци… Баща и май дори влезе в затвора…
Чакам деня, в който някой ще повдигне въпроса Гришо, или счетоводителят му, да иде в затвора. Нали е българин… » / Добри Божилов, Фейсбук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: панКариба
тошето
20 Ное 2017 08:16
Мнения: 3,655
От: Bulgaria
Дебили, сър!

Коментарът на това лице Божилов е дебилски, факт.
Miranda
20 Ное 2017 08:24
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
България е Григор, Григор е България, така започнаха новините по БТВ.
Малко в повече ми дойде, но честита победа на Григор Димитров !
Радостта от победата му, поне за кратко, обедини българите.
Minderbinder
20 Ное 2017 08:26
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
че един тенисист или футболеро няма какво толкова да създаде, че да получава 1 милион. Или 2 милиона, или 50 милиона. Всичко това са пари, които неолибералният елит е изсмукал от масите.

Не е така.
Спортистите създават зрелища и емоции, които много добре се харчат после. Никакъв неолиберален елит не може да те принуди да си купиш билет, тениска или платен спортен ТВ канал, ако спортът не те радва.

Поздравления за Григор Димитров, но най-печеливш май ще е Волгин, защото за кратко светна с отразена светлина и стана известен извън обичайната си не особено широка аудитория.
wreckage
20 Ное 2017 08:27
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
България е Григор, Григор е България, така започнаха новините по БТВ.

голяма простотия, бравос
тошето
20 Ное 2017 08:46
Мнения: 3,655
От: Bulgaria
България е Григор, Григор е България, така започнаха новините по БТВ.

Това пък е залитане в другата посока.
БатВаню
20 Ное 2017 09:17
Мнения: 3,463
От: France
Какво е България, е труден въпрос. За всеки е различно. Но има редки събития - като снощната победа на Григор - които обединяват много и различни хора именно в това, че са българи.
Slava
20 Ное 2017 09:19
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
панКариба
20 Ное 2017 07:22

Manrico, знаеш ли, че „Браво, Гришо“ плаща данъците си в държавата Монако?
Дебили, сър!


Щом е законно, защо да не плаща там

Този Божилов, онзи племенник на Вальо Топлото ли е?
Туткалчев
20 Ное 2017 09:27
Мнения: 30,781
От: Bulgaria
Този Божилов, онзи племенник на Вальо Топлото ли е?

Не, бе, праплеменник е на Сталин по бащина и на Хитлер по майчина линия.
ЗИП
20 Ное 2017 09:31
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Аз гледах мача и ми беше интересен, но определно отказвам да съм "обединен" с тезата "Григор е България и България е Григор".

Аз тогава не съм България и кат мен определно има "милиони" такива защото на доста хора вече им писна от тая дивотия и "идологизация".

Волгин и Христов ще се окажат бая прави....



товарищМаузер
20 Ное 2017 09:50
Мнения: 9,625
От: Bulgaria
Всяка велика страна е избивала милиони.

Тц. Само най-великите избиват милиони. Бърз преглед на историята, показва, че като цяло убийството на себеподобни в името на нечие величие е не чак толкова популярно. Все пак умрелите не ходят по манифестации и не плащат диш-хакъ. Затова само най-най-най-великите страни избиват милиони.
Умерено великите успяват да я докарат (бройката на утилизираните в името на величието човекоединици) до мижавите няколко десетки, максимум до няколкостотин хиляди. Останалите стават жертва на вечните спътници на Н.В. Военното величие - глад, анархия и епидемии. Военните джуджета дори и за няколко десетки хиляди нямат тупе, та затова си го изкарват на бизоните или джунглата.
Така че, великите страни избивали милиони в името на Величието си не са толкова много в цялата история. Можем да ги изброим:
Асирийската империя, Римската империя, Империята на Чингис хан, Третия райх на геносе Адолф, СССР на тов. Улянов, съотв. тов. Сталин, Китай на тов. Мао, Камбоджа на тов. Пол Пот. Има и разни wannabe велики, като американците, османците, англосаксите, Бабур шах, Александър Македонски, испанците, маврите, французите и прочия мелочь, ама те отнюд не са велики - и през гърбо да се сцепят си остават не велики, ами направо вегетарианци - я я докарат до милион-милион и половина жертви, я - не.
П.П. Браво на Григор, а Волгин си знае къде да отиде.
Добави мнение   Мнения:347 « Предишна Страница 7 от 18 5 6 7 8 9 Следваща »