Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
АвантЮристи
  Мнения:10 1
Шако
12 Ное 2017 23:18
Мнения: 1,192
От: Saudi Arabia
Скрий: Име,IP
Мик,
ако депутатите ги избираха с томбола и наистина се събираха за 1-2 месеца в годината да гласуват закони, писани обсъдени и разчепкани поне половин година в обществото би било по-добър вариант.
Пак щеше да има леви-десни, либерали и консерви, патриоти и глобалисти, умни и глупави - всеки с уклона си, но със сигурност представителността щеше да е много по-добра от сегашното положение при което системата прави законодатели партийни натегачи (тип късен комсомол), политически въжеиграчи, откровени криминали и чат-пат по някоя засукана по-разкрепостена млада хубавица.
Пак щяха да се формират плаващи мнозинства, но моралната мотивация на томболните законодатели щеше да е на много по-високо ниво, защото просто 80% от хората са нормални, дори да не могат да се пописват. Докато не е проблем да си морален дебил, ако и да са те набедили за "професор".
Иначе бат Емо тоз път е напипал дълбока тема и за малкото място се е фокусирал добре. И ако и да говори за АванГардисти-Юристи, не мисля че случайно е объркал сглобката на "АванТюристи", което си идва от аваната, а не от авангарда.
хикса
13 Ное 2017 14:06
Мнения: 4,852
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Това обаче не било пречка за хана да отмени за една нощ действието на този закон когато се наложило да вдигне наздравица на пира със воеводите си по случай военната си победа.


И за една нощ насадили лози, родило се грозде, узряло и ферментирало. Ех, велики хане, ако беше жив, щеше да разгромиш Саудитска Арабия, Русия и САЩ за една нощ с тоя биоетанол!
Бург Гаски
13 Ное 2017 15:54
Мнения: 1,644
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Трябва да знаем как да познаем авантЮристите...


Просто е:
Ако някой се държи като идиот, изглежда като идиот, говори като идиот, не го оставяйте да ви заблуди - той е идиот!
sluncho6
13 Ное 2017 16:25
Мнения: 10,104
От: United States
Скрий: Име,IP
...>>><<<
три години преди това закрих и последната сметка, по която имах право на подпис. Извънредния законопроект за КТБ ползвам само за пример, вредите от всеки подобен извънреден закон са аналогични

Не им давай храна за болните мозъци, да не вземат и да изпишат едно допълнение за ретроактивност на закритите сметки ( с обосновка, че предупредените са си изтеглили всичко) и знаеш какво може да очакваш от държава, за която Подвързачев беше казал, че мислят - държава иде от "дръж!".
bistr
18 Ное 2017 15:28
Мнения: 25
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
статийката е пореден опит за манипулиране ! Хърсев продължава да се изживява като едноокия в царството на слепите.. Аргумента му е грешен - дори и той би трябвало да е информиран, че в Америка, например, когато рухна пирамидата на Бърни Медофф, дори и тези , които се бяха измъкнали навреме, трябваше обратно да върнат на държавата "спечелените" пари !!! така че това би следвало да важи и за вас, Хърсев.
А пък това че отново сте се продали на краците и сега се опитвате да говорите срещу опитите да се възвърне част от откраднатото национално богатство по време на бандитската приватизация, е поредното доказателство че отдавна сте продали душата си на мефистофел срещу жълти стотинки
учудвам се че вестник Сега продължава да ви дава трибуна... докога така, "Сега" ?
  Мнения:10 1