Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Дръж си столчето, момче, щото се клати
Отиди на страница:
  Мнения:54 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
NATURAL
06 Окт 2017 19:26
Мнения: 4,534
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Как е възможно да се прави заключение, че съм заплашвал Виктор Николаев? Та логиката на неговия въпрос визираше „Шайката на Румен Радев“, който назначава служебното правителство


Това са фактите журналисте. Не си искал или не си могъл да вникнеш и си написал статия върху манипулативна хипотеза. Чзък, ако има верни тези върху общата проблематика, след художествените измислици. Не съм я чел.
Добрилов
06 Окт 2017 19:41
Мнения: 324
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
в руините на българската журналистика са пропуснали здрави места

Здравото място сред разгромената от Пеевски българска журналистика е медията "Сега", нали нея имате предвид, г-н Терзиев?
Добрилов
06 Окт 2017 20:09
Мнения: 324
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Имаш предвид ДС-агентите, наети от американското посолство, в това число не себе си разбира се?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Добрилов
Stirlic
06 Окт 2017 20:28
Мнения: 2,244
От: Cape Verde
Скрий: Име,IP
Получиха "лишчетата".
Sine_metu
06 Окт 2017 21:25
Мнения: 2,058
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Какво става с омертата? Досега трябваше медиите да млъкнат окончателно за далаверите на ръководната клептокрация.

Каква е тази "ръководна клептокрация"?

Световният експерт по въпроса е Сюзън Роуз-Акерман, професорка в Йейл и съдиректорка на Центъра по право, икономика и държавна политика при университета.
Според определението й, клептокрацията е политическа система на държавно управление, една от формите* на корупционната държава. При нея държавата е един вид предприятие на политиците, а властта е главният източник на личното им богатство.

Питам Ви, не за да показвам ерудиция или да доказвам, че определението "ръководна" не може да се отнася към държава или система за държавно управление, а защото уместно и правилно сочите по-нататък, че медия и пиар са несъвместими.
Точно толкова взаимно изключващи се, колкото демокрация и клептокрация.

* Другите видове корупционни управления са мафиотската държава, при която корупцията е на по-ниските равнища и двустранният монопол, при който държавата дава парите си на ограничен кръг избрани частни предприятия.

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Sine_metu
Begemot
06 Окт 2017 21:30
Мнения: 4,403
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
По моето скромно и немедицинско мнение А.Тодоров е човек със сериозни психически проблеми, да го оценяват специалистите, но е най-малкото акцентуиран. Фактът, че една такава персона е депутат, цетър на медийно внимание, че със налудностите си занимава , на практика, милиони хора - е този факт е много показателен. За нас, не за него. Според мен показателен е, показва че времето при нас тече на обратно, ние се връ=аме от модерна във феодалното и средновековно време, а не отиваме в пост модерна. Вцъщност отиваме на .... си. Този Тодоров е като шаман с дайре, той си танцува и си припява, гони злите духове на комунизма, екзорсист някакъв, р,ииш ли. Туй в Народното Събрание.
Има си хора, ако то трябва, ще ти направт магия за любов, или против уроки, не вземат скъпо. Е, този е политически еквивалент на същите тия.
В този ред на мисли - ами той и Бай Онуй е карикатурно връщане към Тато, Герб е зловредно мутирало копие на БКП, Делян Добрев е субститута на окъжен секретар ( разпасал се) и т.н. Тако го мисля - ние сме странно, завихрило се покрай брега(периферията) обратно течение на политическото и културно време.
Gan(ю)гоТрий
06 Окт 2017 21:49
Мнения: 20,632
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Нема ли нещо за ЦУМ-гейт?
Свежарков
06 Окт 2017 22:13
Мнения: 2,571
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Begemot
По моето скромно и немедицинско мнение А.Тодоров е човек със сериозни психически проблеми, да го оценяват специалистите, но е най-малкото акцентуиран

и медицинското е такова - психопат от параноидния кръг. Налице са повечето симптоми: склонен към постоянно злопаметство; подозрителност при постоянна склонност да изкривява нещата, като представя неутрални или приятелски действия за враждебни или унижаващи; борбеност и неостъпчивост, прекомерни за актуалната ситуация; постоянна себеотносност, свързана с чувство за особена собствена важност; ангажиран с безпочвени "конспиративни" обяснения за себе си и света като цяло; пределна чувствителност към неуспехи и откази. Като по учебник по психопатология.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Свежарков
Matros
06 Окт 2017 22:24
Мнения: 135
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Нема ли нещо за ЦУМ-гейт?


За кво ти е бре?Вече,всеки ден има нов-гейт като в оная реклама на фанта
Gan(ю)гоТрий
06 Окт 2017 22:26
Мнения: 20,632
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Този Тодоров е като шаман с дайре, той си танцува и си припява

Бегемот определено е прав Единствената забележка е, че тази диагноза се лЕпи и на политюги и на журналюги и т.н. почти всички птички даващи тон за песен на нормалните избиратели, зрители, публика. В случая както я е огелпил отговарящия, така я е вапцал и питащия или еднакво заболяване. Затова най-правилно е даващите публично акъл на публиката да си носят и жълтите книжки.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
циникЪтхедонист
06 Окт 2017 22:29
Мнения: 1,467
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Бегемот


Налице са повечето симптоми: склонен към постоянно злопаметство; подозрителност при постоянна склонност да изкривява нещата, като представя неутрални или приятелски действия за враждебни или унижаващи; борбеност и неостъпчивост, прекомерни за актуалната ситуация; постоянна себеотносност, свързана с чувство за особена собствена важност; ангажиран с безпочвени "конспиративни" обяснения за себе си и света като цяло; пределна чувствителност към неуспехи и откази. Като по учебник по психопатология.

На мен ми се струва, че има доста хора от така наречената политическа класа, които също имат бая съвпадък с горепосочените симптоми.
Krivcho
06 Окт 2017 22:57
Мнения: 1,653
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
А аз чакам една Бетина Жотева да си каже тежката дума има ли заплаха или не.
Sine_metu
06 Окт 2017 23:13
Мнения: 2,058
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
След близо три десетилетия последователна политика за тяхното оглупяване с риалити формати, пошли сериали, политическо баламосване и малограмотно забавление

Бегемотът показва в синтезиран вид какво представляваме - резерват на таласъмите
(без да ламтя за неговото или на Клифърд Саймък първоавторство).
Терзиев сочи едната причина за диагнозата, извел съм я най-горе.

Много е важна бележката на Ган(ю)гоТрий, че "тази диагноза се лЕпи и на политюги и на журналюги и т.н. почти всички птички даващи тон за песен на нормалните избиратели, зрители, публика. В случая както я е огелпил отговарящия, така я е вапцал и питащия или еднакво заболяване. Затова най-правилно е даващите публично акъл на публиката да си носят и жълтите книжки."

Шизофренията е масова.
И нема как да е иначе, като трийсе години се говори за демокрация, а всеки вижда нещо, дето нема нищо общо с нея.
Затова, драги Ган(ю)го, най-правилно е да освидетелстват всички ни.
JollyRoger
06 Окт 2017 23:14
Мнения: 11,854
От: Belize
Скрий: Име,IP
Натуриста и по вечерно време го е ударил на партиен ексхибиционизъм... НЕма нужда да чете! Къса потника, показва татуировката I LOVE SOUDZHUK и бЕга... А след него тича една котка с вирната опашка и мяуче на тракийски... Бравос!
Терзиев
  Мнения:54 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща