Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
CNN Тurk.com: Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара
Отиди на страница:
  Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Стайнбек
20 Мар 2017 17:52
Мнения: 21,352
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Президентът събира спецслужбите и Цацаров на спешна среща за Турция
В съвещанието ще участват също и шефовете на специалните служби. Не се планира участието на служебния премиер Огнян Герджиков
Съвещанието започва в 16 часа на "Дондуков"2

Държавата ще бъде на мястото си, обеща преди два дни в тв интервю по БНТ президентът, а в същия ден стана ясно, че ДАНС е изгонила от страната ни турски емисари, проповядвали разделение в смесените региони. Напрежението предизборно ескалира и заради включването на турски държавни служители в нашата кампания на страната на ДОСТ.
Не една и две политически сили протестираха с жалби и декларации в ЦИК срещу ДОСТ и рамото на турската държава, като сред тях бяха Патриотите, социалистите, реформаторите. От РБ малко по-рано днес внесоха декларация до президента, в която настояват да бъдат затворени всички секции извън дипломатическите мисии в Турция.
Преди дни пък служебният премиер Огнян Герджиков успокояваше, че подобна намеса в нашите избори от страна на Турция е имало през всичките години на Прехода, но нямало нищо страшно, защото това били само опити. В същото време служебният вицепремиер Стефан Янев пък гарантира, че всички автобуси на изборните туристи от Турция ще минат без проблем и държавата ще направи възможното, за да облекчи пресичането на ГКПП-та през всички възможни коридори.

http://epicenter.bg/article/Prezidentat-sabira-spetssluzhbite-i-Tsatsarov-na-speshna-sreshta-za-Turtsiya/123222/2/48
here
20 Мар 2017 18:04
Мнения: 1,138
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
бай драгане, те синеците в момента са в шаш. баце и той. само сюлейманчетата са надигнали глава. ама ако има данс, скоро и те ще заквичат вай аллах.
Стайнбек
20 Мар 2017 18:04
Мнения: 21,352
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Радикалният ислям вече е влязъл в България, след като служители на ДИАНЕТ, турската дирекция на вероизповеданията, са на заплати у нас като мюфтии. Те нямат жилища у нас, те са турски граждани и не знаят български.

Това заяви пред Би Ти Ви бившият главен мюфтия Недим Генджев по повод изгонването на турски граждани от България като заплаха за националната сигурност.


„Ние сме българи мюсюлмани, български граждани и българската държава трябва да ни защитава. Но нея я няма.

България е светска държава, имаме подготвени имами, но над 60 имами има от Турция у нас , даже софийската е с турски имам, който не знае български. Ние сме сунити алефити, уважаваме светската държава”, обяви Генджев. Той допълни, че през последните 4 години натискът от Турция е страшен.

„Министърът на външните работи Николай Младенов ми се обади и каза: Д-р Генджев махни се от мюфтийството, защото Ергодан не те иска. Ние турско мюфтийство сме или българско ? ”, пита Генджев.

Според него Българското главно мюфтийство работи за партия ДОСТ, защото на учредяването на партията освен турския посланик Гьокче, там е бил главният мюфтия Мустафа Хаджи, както и Дормуш Али, председател на мюсюлманския духовен съвет.

„Управниците ги е страх от Ердоган. Дайте заплати на имами български граждани, а не да получават заплати от Турция или нелегални пари”, призова Генджев.

http://frognews.bg/news_131399/Nedim-Gendjev-Radikalniiat-isliam-veche-e-v-Balgariia/
here
20 Мар 2017 18:06
Мнения: 1,138
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
иначе и изобщо: ще живея в мир с тях - но ако те живеят в мир с мен. точка.
а по темата: не само са възможни, а желателни. гъжаллъка разбират само от тояга.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: here
АВАКУМ
20 Мар 2017 18:10
Мнения: 12,356
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

"Авакуме, Авакуме, сигурно си 8-ти набор и си с промита горна част на тялото, щом мислиш по този начин. Римляните преди повече от 2000 години са казали една вчна мъдрост - искаш ли мир, готви се за война, но с войници като теб, само погром ни чака."


Ся , Авакум не беше дисциплиниран войник но добър боец беше. Това за промитата горна част на тялото го кажи на баща си . Сега за минирането . Ти куко виждал ли си , че всяка атака на чаршафите започва със самовзривяване или с автомобил или с шахидски пояс като възрастта на извършителите все повече намалява . И резервната скамейка им е безкрайна ! Та какво правим когато пуснат пред европейските камери ( а такива ще има ) 20 шахидчета които ще се хвърлят на минното поле ? Кръв и черва , и реки от помия върху България . А мисля ,че подписахме договор ли беше , конвенция ли против използването на мини . И какво правим тогава "храбрецо "? Ако ти стиска иди , с гърди ли , с АК ли , с баба Дона ли защищавай границата а не да се криеш зад минни полета ,и да раздаваш акъл който явно ти е в дефицит . ТЧК.
Стайнбек
20 Мар 2017 18:26
Мнения: 21,352
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Той Президент Радев добре ги събира , ама не ми е ясно защо казва,
Мигар Президент Плевнелиев не го е правил , в някакви специални случаи. , ама не се е афиширало така.
Намирисва ми предизборно дуене за пред електората. Зле го съветват съветниците. .

Пълна тъпотия!
Стайнбек
20 Мар 2017 18:27
Мнения: 21,352
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Клип на турски на ДОСТ: Помниш ли, братко, онези дни
Кандидат-депутатката Михриджан Исмаил Изет е публикувала в профила си във Фейсбук изображение с чужд флаг и изписване на годините 1341 -2017 г.

Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха жалба в ЦИК срещу „Обединение ДОСТ“ заради видеоклип на турски език, който агитира за него. „Клипът е 6-минутен и възмути потребителите в социалните мрежи – той е изцяло на турски език, което е в разрез с българския закон. В него се вменява вина към България по отношение на българските мюсюлмани“, се казва в съобщeнието на националистите на сайта на ВМРО.

http://www.mignews.info/klip-na-turski-na-dost-pomnish-li-bratko-onezi-dni/
Amazon
20 Мар 2017 18:28
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Скрий: Име,IP
Махалото между българските медии и турските започна. Ще видим докъде ще стигне.
АВАКУМ
20 Мар 2017 18:32
Мнения: 12,356
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
"Пълна тъпотия!"


Ама нали и откранаха кокошките , не е у ред .
Стайнбек
20 Мар 2017 19:03
Мнения: 21,352
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Това осветляване на действията на Президента , само нагнетяват обстановката между България и Турция.
Тодор1
20 Мар 2017 19:24
Мнения: 1,452
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Дядо Иване къде ,е .е си?
B-52
20 Мар 2017 20:15
Мнения: 443
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Авакуме,не питай Кой регистрира ДОСТ,защото знаеш много добре отговора,а питай ЗАЩО регистрираха ДОСТ!И между другото предпочитам 20 шахидчета сред минно поле без шанс за измъкване, пред 200 хиляди тарамбуки на пълен пансион в Бълтария.
АВАКУМ
20 Мар 2017 21:56
Мнения: 12,356
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
"И между другото предпочитам 20 шахидчета сред минно поле без шанс за измъкване, пред 200 хиляди тарамбуки на пълен пансион в Бълтария."


Едното не изключва другото.
  Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща