Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Плевнелиев: Можех, но не исках да назнача служебен кабинет
Отиди на страница:
  Мнения:290 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »
Don
12 Яну 2017 12:57
Мнения: 19,057
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

От снощи двете мои фаворитки имат няколко блестящи гастрола и взеха да обикалят в тръс вестибюла на сърцето ми - амен-амен ще вземат да се настъпват по налъмите.
Джиджи
12 Яну 2017 13:03
Мнения: 10,528
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Doziris1, 12 Яну 2017 12:41
Самата партия е родена с американски пари. Логично е да предположим, че даващите ще искат нещо в замяна. На мен това ми е достатъчно.

Тва пак ли партенка от Блиц?

И пак предположение, и пак презумпция (което е едно и също!).

На мен пък са ми достатъчни целите, които си поставя тази партия, заради което й давам кредит на доверие. Паживьом, увидим!

Нали не бърка нито в твоя, нито в моя джоб?! Нито пък в държавния бюджет!!!
Bacho Кольо
12 Яну 2017 13:04
Мнения: 22,827
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Христо Иванов ми напомня за ранния Филип Димитров.
И той като него, крие безличието си зад брада.
Има известен прогрес, обаче, ще трябва да го признаем. Завършените изречения с що годе ясен смисъл при Иванов са с 10-15 процентни пункта повече. При Ф. Димитров този показател беше към 20 %
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Bacho Кольо
козуначената_кифла
12 Яну 2017 13:08
Мнения: 2,332
От: Antarctica
Скрий: Име,IP
Ти, чуждопоклоннико можеше много неща да направиш за 5 години, а реално само ни излагаш и злепоставяш пред света.
Simplified Solutions
12 Яну 2017 13:10
Мнения: 33,039
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Главното В ме притеснява. Колкото до каузата, може да е пердута, но колко други каузи виждате в тази среда на отричане на всичко и подигравка с всичко? Внушението, че всеки, който е против влиянието на сегашния режим на Русия, е слуга на Америка? Омразата към Америка, насаждана и отглеждана 45 години, се използва не толкова срещу Америка, колкото непряко срещу ЕС, защото някои все още се притесняват открито да се обяват за излизането ни оттам. Те не казват в чий интерес е това и къде ще отидем после - в свят, който за добро или за лошо, е разделен на блокове. Всъщност това е другата кауза, но премълчавана или изразявана под сурдинка. Понеже темата е за Плевнелиев, той е пример на безогледна и мръсна атака не заради няколкото си медийни издънк
По реда на тези плитки манипулации и откровени лъжи:

Влиянието на Щатите е опряло в границите на Русия, а не обратното. Включително и с тежко въоръжение.

Омраза към Америка не е насаждана, включително и към Щатите. Иначе нямаше да са ни пълни библиотеките с преводна литература, издадена през онези 45 години, нямаше да сте чували за Гершуин или Туайла Тарп, за Бени Гудман, Луис Армстронг, Глен Милър, за Ела и Били... да не изброявам, за Universal Studios, United Artists и MGM, за гигантите от науката, за гигантите от индустрията, за язовира Хувър, за красотите на Йелоустоун, ако щете, за какво ли още нямаше да сте чували.
Политическото противопоставяне е друго нещо.

"Колкото непряко срещу ЕС" не върши работа - пряко срещу съсипването на първоначалната прекрасна идея за Европа на нациите, срещу превръщането на ЕС в сателит на Щатите и политически инструмент, върхушката на който работи срещу интересите на народите от ЕС и особено срещу интереса им от добри отношения с Русия. Европа от Лисабон до Владивосток уплаши Щатите и те разделиха света на блокове. Отново.

А Плевнелиев не е акумулирал омраза. Предизвика отвращение и присмехът е израз на това отвращение.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Simplified Solutions
  Мнения:290 « Предишна Страница 11 от 15 9 10 11 12 13 Следваща »