Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Плевнелиев: Можех, но не исках да назнача служебен кабинет
Отиди на страница:
  Мнения:290 « Предишна Страница 10 от 15 8 9 10 11 12 Следваща »
aldycrown
12 Яну 2017 12:31
Мнения: 5,912
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Помолчи, за умного сойдешь! (Сатановский)
котарак
12 Яну 2017 12:33
Мнения: 4,523
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Президентът Плевнелиев, както обикновено, е болезнено прав във всичко, казано от него. И точно заради това червената агитка го мрази вдъхновено. Нито катастрофиралата им идеология, нито тяхното чуждопоклонничеството и слугинаж в полза на Кремъл не могат да съществуват без ЛЪЖА. А Пезидентът методично, със спокоен тон и премерени, но остри като кинжал думи прави лъжите им на ситна дреп. На добър път, господин Президент!
aldycrown
12 Яну 2017 12:43
Мнения: 5,912
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ТУЙ да беше написало един тапет, повече вяра щях да му фана на тоя бивш партиец и платен комсомолски секретарин на градски комитет. Номенклатура отвсякъде, ама за надничарския прайд друго има значение. Утре и за по-малко ще пишат точно обратното.
Магистратки, сэр...
Н16
12 Яну 2017 12:44
Мнения: 7,094
От: Russian Federation
Скрий: Име,IP
За Радев най-трудно се оказало намирането на служебен премиер. Офертата към проф. Огнян Герджиков да поеме служебното правителство бе изтеглена. Спряганият за сигурен финансов министър Кирил Ананиев също се оказа не толкова сигурен.
Ами тогава - да се обявят условията за кандидатите - кой какво може и знае - и да се стартира търсене по интернет. То е ясно, че сегашните "кадри" не стават за нищо. Или дет се вика - "кадрите решават всичко".
Павката
12 Яну 2017 12:44
Мнения: 722
От: 0
Скрий: Име,IP
котарак
12 Яну 2017 12:33
Мнения: 3,901
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP


тяхното чуждопоклонничеството


А Пезидентът методично, със спокоен тон и премерени, но остри като кинжал думи прави лъжите им на ситна дреп.


Ти
Пезидентът
не го мисли. Той я в Чехословакия ще се скрие, я при Скалистите планини, я на Халкидики. Ама тези остри думи ме притесняват - някой от влюбените в него да не се порежат на тях, докато учат правопис.

Сър Джон,

Мисля си, че при омразата, която е акумулирал, всяко подобно обстоятелство щеше отдавана да е доказано. Другото са приказки.


това колко време го повтарям на критиците на Орешарски, но не вдяват хората. Успех, стискам Ви палци в просветителската дейност!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Павката
Н16
12 Яну 2017 12:49
Мнения: 7,094
От: Russian Federation
Скрий: Име,IP
котарак: Президентът Плевнелиев, както обикновено, е болезнено прав във всичко, казано от него.
Напротив. Всичко казано от него - е най-малкото, лъжа и измама. Изборите за президент добре оцениха и доказаха, дали е бил прав във всичко. Който му вярва и го "боготвори" - е от същата група, като него.
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
12 Яну 2017 12:50
Мнения: 12,634
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Прави много силно впечатление кои защитават Това нещо, което е бивша отвратителна комунистическа нименклатура и виден комсомолски деятел и която номенклатурна комунистическа отрепка ни бе наложена от една друга комунистическа отрепка, която пък напусна школата на ДС в Симеоново, само и само да не се раздели с книжката от БКП.... става дума за Б.Борисов, лидер на ГЕРБ, МП на България, Мутра от СИК и Гангстер номер едно според американското Кънгрешънъл Куотърли. И така - най върлите защитници в сий форум /и извън него/ на комунистическата отрепка от президентството са другарите и другарките апологети на ДСБ и мангала Иван Костов.
Върнете се и прегледайте коментарите и сами ще се убедите! Нещо повече - дори апологетите на ГЕРБ отдавна се дистанцираха и с облекчение очакват това недоразумение да се разкара.
Единствено костоваците от ДСБ, грантаджийската мърша и соросоидния боклук пригласят и квичат от възторг и умиление по това овластено чучело. Да му се доповръща на човек.
  Мнения:290 « Предишна Страница 10 от 15 8 9 10 11 12 Следваща »