Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Низините не искат, върховете не могат! И въпросът е не дали, а кога
Отиди на страница:
  Мнения:60 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
Кайзер Созе
14 Ное 2016 20:20
Мнения: 14,116
От: Palestinian Territory, Occupied
Скрий: Име,IP
А сеге накъде, към седемнайста или Четвърта Република?
ЗЛАТИЯ
14 Ное 2016 21:11
Мнения: 6,511
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Шоустопер, пишете още колега, че си ходим непросветени относно задкулисните договорки и машинации, а вий сте вътрешен човек на БСП, види се.
BiBi-an
14 Ное 2016 21:16
Мнения: 6,965
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Другарите го извадиха от нищото

Какви тарикати, а?!
Такъв шамар ви отпраха, дълго ще ви свирят ушите
ПлесNick
14 Ное 2016 21:45
Мнения: 1,470
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Я дай, Томе, пример за УМЕН протест!
doodle
14 Ное 2016 23:03
Мнения: 690
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
В нощта на изборите тя изгря

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: doodle
doomchant
14 Ное 2016 23:35
Мнения: 5,454
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Лидерът на БСП Корнелия Нинова също съвсем не е наясно. В нощта на изборите тя изгря, за да обясни,


Малко изгряват Кънев и Боко и компания с повод и без повод, та джурналистът се закахърил, че Нинова била "изгряла" на пресконференията след като издигнатия от тях кандидат печели. Интересно авторът как си представя нормалния развой на събитията? Радев издигнат от инициативен комитет начело с БСП печели смазващо изборите, а ръководството на БСП да не присъства на пресконференцията?!? И защо смята авторът, че той е наясно, а политиците преценили че най-добре е да рискуват като поканят и издигнат безпартийния Радев нищо не разбират?

Естествено е след като са заложили бъдещето си в партийната йеархия като номинират човек извън партията, след като са осигурили парите и труда на доброволците за кампанията на Радев те да се опитат да "капитализират" неговия успех като увеличат влиянието на БСП. Не директно чрез Радев, а покрай неговия успех.

Що се отнася до еманципацията на Радев, няма причина джурналистите да кършат ръце в тревоги. Радев няма партийна кариера и е напълно неоснователно да разчита на обещания за такава. Неговото единствено политическо бъдеще минава през това да е активен, независим и печелещ доверието на българите президент. А ако е независим президент той така или иначе ще се превърне в още едно препятствие за герберските делавери и зулуми. За БСП това на настоящия етап е напълно достатъчно. Особено в добавка на очакваното повишаване на доверието в партията, ако издигнатия от тях президент печели доверието на гражданите.

Обратно, ако от БСП се опитат по някакъв, неясно какъв, начин да контролират президента те няма какво да спечелят. Властта на президентската институция е пренебрежимо малка сравнено с премиерската власт, а евентуален провал на Радев заради прекалено влияние на БСП върху него ще се отрази като провал и за БСП. Следователно при такъв развой шансовете им да вземат реалната власт в страната ще намалеят.
  Мнения:60 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща