Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Как е създаден плажният дрескод
  Мнения:8 1
ОБЛАК
02 Сеп 2016 20:44
Мнения: 922
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Малка корекция :

БУРКИНИТЕ НЕ СА ИСЛЯМ. БУРКИНИТЕ СА УАХАБИЗЪМ !

А сега разсъждавайте от тази гледна точка. Затова в Магреба ги няма.
Damage_case
02 Сеп 2016 23:36
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
" Около 1720 г. град Скарбъро (Scarborough) в Йоркшир става първият морски курорт с плаж. Към края на века градовете Брайтън и Брадфорд поемат щафетата и под насърчителните грижи на бъдещия крал Джордж IV стават средища за фриволност и хедонизъм и се превръщат в едни от все още най-значимите английски морски курорти."

Природните дадености на Брадфорт за морски курорт са малко по-лоши от тези на Пазарджик. Не знам как е хрумнала подобна щуротия на автора, но ако и в събирането на другите сведения е проявил подобно старание, се е получил голям батак. За който има сили да го дочете, де.
toly
03 Сеп 2016 11:31
Мнения: 4,951
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ако съм нудист нямам работа на обикновения плаж. Същото трябва да бъде и отношението към буркините. И още нещо. Как и по каква причина една арабска кифла може на плажа да си показва лицето в буркини , а по улиците не може да го показава и затова носи бурка?
Herr_Vasko
03 Сеп 2016 21:06
Мнения: 2,183
От: Denmark
Скрий: Име,IP
Първо на колегата от форума- буркините са 101% ислям.И да знаеш няма ислямизъм, умерен ислям, радикален ислям и пр.-има само ислям.Примитивна религия, според Мустафа Кемал Ататюрк, религия на един аморален бедуин, един вонящ труп, който с вонята си заплашва да убие всичко около себе си. Цитирам по памет.
До афтора-не се опитвай да правиш аналогии между викторианска Англия и тези , не знам как да ги нарека,само помисли какво е дала Англия на света и какво тези...
Нищо не са дали, нула, зеро, на геврека дупката.И всичките приказки за разни там арабски цифри и лекари са ала- бала, това са остаъци от цивилизацията , която те са разрушили и претопили, след което всичко е потънало в мрак и мръсотия.Единствения принос към египетската цивилизация на арабите-мюсюлмани е, че са откраднали плочите от обшивката на пирамидите.Това е.
Дрескод, ха-ха.Техния дрескод е непроменен от 1400 години.Там живеят и ментално.И сега искат да ни развалят гледката и по плажовете , да ни развяват чаршафи.Те не искат да се наслаждават на слънцето и водата. Няма как с тази униформа.Искат да ни демонстрират , че са по-силни и ни налагат техните примитивни правила и норми.
Да, афторе, нищо не си написал.Сори.
  Мнения:8 1