Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Външни лица имали достъп до допинг пробите в Рио
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:34 Предишна Страница 2 от 2 1 2
dementor
18 Авг 2016 15:34
Мнения: 3,992
От: Bulgaria
Има един украинец, който вдигаше летвата с 1-2 см. на година, за да могат спонсорите да си платят преди да направи следващата историческа крачка. Даже щеше да става шеф на МОК по едно време, но "вятърът на промените" не духаше попътно за платната му. Най-хубавото обаче е, че сегашният шеф на БОК не е на тази олимпиада и не му се налага да дава допинг проба Преглед по реда на надзора на световните "рекорди" от британските "супер" специалисти.
Bonjorno
18 Авг 2016 16:04
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
а добрутро!


Абе то е вече следобед, ама хайде !

Пък и вадата отдавна ги обсъждахме, така че поста беше за многото им защитници. То затова днес и руснаците са казали, че обмислят спирането на техните парите за тази групировка: https://news.rambler.ru/sport/34483884-mutko_prigrozil_ostavit_wada_bez_rossiyskogo_finansirovaniya/

П.С. Danibus, мнението ми за допинг-СС полицията е отдавна документирано в този форум. Аз имам и особено мнение по темата за допинга, щото това не е форма на защита на здравето на спортистите (както е започнало), а форма на отстраняване на конкурентите. Самата идея, че всеки разбяля се спортист, който вземе лекарство (даже и животоспасяващи) без да е получил разрешението от допинг-ченгетата за това, вече може да бъде наказан, е странно. Има вече случаи, при които разболели се от онкоболести и спешно подложени на химеотерапия след това, между отделните цикли отделните цикли на терапия са викани за проби и са спирани за по 4 г., защото се намирали в урината и кръвта забранени препарати. А те не били получии разрешение да ги използват. БЕЗУМИЕ, доведено до официална политика.
Ганий
18 Авг 2016 16:06
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Bonjorno
18 Авг 2016 16:04

Lord Voldemort
18 Авг 2016 16:49
Мнения: 2,756
От: Holy See (Vatican City State)
валтер57

18 Август 2016 13:42

... За ДС няма да споменавам, щото и тя беше от елита.

Maximus II
18 Авг 2016 17:04
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Добрутро! Аз не гледам олимпиади, световни, футбол, европейски, новини, политически дискусии - всичко е измама.

Така е от стари времена, СССР в сговор със САЩ, колко златни медали ни прецакаха, ония истории с допинг на олимпиадата в Сеул помните ли?
Maximus II
18 Авг 2016 17:09
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Пропуснах, и евровизия не гледам!
Lord Voldemort
18 Авг 2016 17:45
Мнения: 2,756
От: Holy See (Vatican City State)
Cheers, Max !
Maximus II
18 Авг 2016 17:53
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Филанкишията
18 Авг 2016 22:03
Мнения: 408
От: Bulgaria
Написаното от Бон джорно е точно.Цялата дандания с допингскандалите бе да се отговори положително на усилената хибридна антируска кампания.
Maximus II
18 Авг 2016 22:08
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Чистач унищожи всички допинг проби на американските спортисти!

Те това е новината на деня!

Руснаците с допинг, а американците целите в бяло! Бяло като кока, или друга химия! ,

Световната антидопингова агенция (УАДА) е загубила всички проби на спортистите от националния отбор на САЩ, вземани между 1990 и 2016 г. От Агенцията обясниха, че унищожаването на тестовете е заради небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили, съобщи "Би Би Си", цитиран от bgathletic.

"Това е ужасно! Американският сектор с проби в нашия архив е напълно унищожен. Към днешна дата няма нито един тест на състезател от САЩ от 1990 година досега", обявиха от УАДА.

Сред унищожените проби са и тези, взети в най-скорошно време.

"Би Би Си" отбелязва, че инцидентът се случва точно преди посещението на Австро-руска делегация от микробиолози и биохимици, която е трябвало да извърши сравнителен анализ на пробите на руските спортисти с тези на американски. Делегацията е достигнала много трудно до разрешение за тези изследвания, които така или иначе няма да бъдат проведени.


Обаче: От УАДА съобщиха, че договорът с почистващата фирма ще бъде прекратен. Ау, колко лошо ще ги накажат.

Е нема по-нагли от американците не само на Земята, а в цялата вселена!!!
Zezo
18 Авг 2016 22:38
Мнения: 2,512
От: Egypt
унищожаването на тестовете е заради небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили


When asked what happened, the WADA official said that "one of the employees of cleaning agencies, carrying out cleaning of the American section, inadvertently touched the rack with the samples, and then he fell, dragging the other racks on the principle of" Domino ". As a result, more than 30,000 tubes were broken, others are not subject to identification, as stored in signed and numbered cells, and the information was not on the tubes themselves.


30,000 шишета на стелажи. Тоз човек от почистващия персонал да земе да бутне един стелаж, а пък останалите стелажи взели та изпопадали с ефекта на доминото. Сигурно са ги подпирали един о друг тия стелажи. Кой знае какви бракми са им пробутали на вададжиите.

А и шишенцата за удобство не били маркирани и номерирани. Анонимни били. Щото имало оцелели щишенца, но били без маркировк та нямало как да се разбере чия е урината. То че може - може. По ДНК-то.

Ся, вададжиите дали наистина мислят, че горното обяснение на случилото се ще мине и най-елементарен тест за достоверност? Мноо отчайваща ще да е била работата щом опряха и до подобни номера.

На англосаксите пробите цели ли са? Дано стелажите да са по-читави, че ако руснаците получат разрешение и за тяхната проверка да не изпопадат като домино.
Begemot
19 Авг 2016 01:50
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
Абе много нагло и елементарно, нещо по засукано не можаха ли да измислят? Чак толкова...Не намирам потвърждение на тази новина на саитовете на BBC, да не е партенка?
paragraph39
19 Авг 2016 02:14
Мнения: 80,095
От: Bulgaria

Бразилската полиция обмисля повдигането на обвинения срещу американски плувци за вандализъм и неверни показания

19 Август 2016
Бразилската полиция обмисля повдигането на обвинения на група от американски олимпийски плувци за вандализъм и фалшиви показания, заяви шефът на полицията на Рио де Жанейро в четвъртък, обвинявайки ги, че са излъгали за инцидент, предаде Reuters.
Трима от четиримата плувци въвлечени в инцидента в бензиностанция в Рио са със забрана за напускане на страната, докато трае полицейското разследване. Четвъртият, златния медалист Райън Лохте се завърна в САЩ в понеделник.
„На теория, те могат да бъдат държани отговорни – имам предвид един или двама от всички четирима – за фалшив сигнал за престъпление и за вандализъм“, заяви полицейският шеф Фернандо Велосо на пресконференция. „Не е имало обир, както го описаха плувците“, подчерта той.
Полицията започна разследване, след като Лохте заяви пред американска телевизия, че те са били обрани от въоръжени лица, облечени като полицаи, които са спрели тяхното такси в ранните часове на неделя, докато са се прибирали към Олимпийското село от парти.
Велосо заяви, че разследващите са установили, че таксито на плувците е спряло на бензиностанция, където те са се държали разгорещено и са нанесли щети на тоалетната на бензиностанцията. Те са счупили огледало и поставка за сапун, заяви той, като добави, че са дали общо 100 бразилски реала (31 долара) и 20 долара американска валута като компенсация.
Според Лохте, от тях са били откраднати 400 долара.
Добави мнение   Мнения:34 Предишна Страница 2 от 2 1 2