Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
ФИФА взе отношение по казуса с новия ЦСКА
Отиди на страница:
  Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Паисий
12 Юли 2016 12:10
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Докато чакаме на "чичко паричко" ще е така! Истинския път е пътя на волейболния ЦСКА - парите идват от феновете и клуба се простира според чергата! Ама тогава и възможностите за шампионски титли ще са по-малки. Ама ще гледаме деца от школата в отбора, а не "десет малки негърчета" докарани от не знам кои си плажове!
фен
12 Юли 2016 13:19
Мнения: 1,716
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Това, че колегите "припознаха" новината като истинска, им се прощава...човещинка..


Е, няма да е за първи път ако джобната мутра от Микре се откаже от проект "цска"... Затова новината изглежда логична. И за ужас на новите оранжеви, нищо чудно съвсем скоро да е факт.
А и идеята на Микре е да прилапа базите и всичко останало без да плаща нищо. Сега, при съществуващо си автентично цска, ще е доста по-трудно. То само от едно голо припознаване няма файда, трябват и бази на далавера....
Force
12 Юли 2016 13:35
Мнения: 9,327
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
фен 12 Юли 2016 13:19

Фен, логично разсъждаваш, ама малко ти куца логиката...
Съществуващият договор за ползване на базите срещу инвестиции(не за концесия!)отдавна следва да е развален, поради неспазване му. Предполагам се изчаква камбаната за ПФК-то, ако ли не - Кралев да се обяснява защо.
Терминът "бази на далавера" може би съществува само във вашия правен мир, там наистина ви бяха дадени на далавера. Даже и сметната палата тъй рече, капиш?
То, ако бяха на далавера, да му се чудиш на акъла на Черепа, че не ги взе на далавера, когато можеше, ами сега..
ruff
12 Юли 2016 14:51
Мнения: 3,407
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Solace,

възможно е да не си прочел предните ми постове. където ясно съм написал, че на ЦСКА - София само името му е такова. за пред Закона. и още малко му трябва, за да стане ЦСКА напълно. но въпросът е, че някой иска да качи конник на коня и да го пусне по пътя, а друг вижда, че конника умрял, но се мъчи да го качи на коня и да го държи прав на седлото, все едно жив. и го крепят всички, които имат интерес от това. щото ако се напише смъртния акт само държавата ще има полза.

и пак за пред Закона - никой не може да спре ЦСКА - София да играе професионален футбол. защото покрай него всичко е наред. но както написах, му трябва още малко, за да притежава всички атрибути, правещи го "Боби Михайлов". което е въпрос на време. на "Левски" му бяха необходими ПЕТ години, за да мине по този път. и то без никой страничен да пречи. но все пак кой е "Левски", че да се занимава някой освен неговите си.

написал съм го - то и сега Ганчев акционер в ЦСКА, но не вижда смисъл от съживяване на всяка цена, щото то толкова умряла работата, че съживяването безсмислено. от гледна точка на СПОРТА. и задължително за всички, които с интерес да избият поне това, което са дали под масата.

да дочакаме съда за плановете за оздравяване и съм сигурен, че ако се приеме плана на Ганчев, ЦСКА ще е само едно. ако се фалира - пак едно и отново завършено.

ПП да обърна внимание, ако някой не е видял - така наречения план за оздравяване на леля Дора /със съдействието на НОВЕ, щото НОВЕ не страна в казуса/ не е план за оздравяване, а за ПОКУПКА, представена като оздравяване. една от причините, поради която плана е върнат за доработка.
и на още нещо да обърна внимание - Литекс изчезва, купен от Чавдар! Чавдар си сменя името на ЦСКА - София.
Редактирано: 7 пъти. Последна промяна от: ruff
  Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2