Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Съдът върна оздравителните планове за ЦСКА на Гриша Ганчев и Васил Божков
Отиди на страница:
  Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
otvrat
05 Юли 2016 15:50
Мнения: 22,398
От: South Africa
Скрий: Име,IP
Казус,
Ето това е квинтесенцията на вашия случай :

Въпросът наличието на два ЦСКА не ме притеснява. Както имамного отбори "Ботев" и "Левски", може да има и повече от един ЦСКА. Позволено е от закона, вече феновете да си решат кой ще подкрепят - каза Михайлов. - Колкото до съдбата на ПФК ЦСКА АД, съдбата му ще се реши от съда, който ще разгледа оздравителните планове. Без да имат одобрен оздравителен план, те няма да могат да участват в което и да е първенство тук".


Сега вие си решавайте кого ще припознавате, но знайте, че ако припознаете Ганчевото ЦСКА, историята ви ще бъде историята на Литех. И емблемата няма да можете да ползвате. Всичко е много простичко.mamut
05 Юли 2016 15:51
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ми точно за това е и непълния план на ГГ,щото дорчето ке ше да го изнесе, а що не се коментира 30 годишния срок за изплащане на задълженията по плана на Божков, той дали има разрешение от Горанов за разсрочване.
Шаман
05 Юли 2016 16:01
Мнения: 1,054
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Колеги, как да коментиряме новината, че иззад Дора се подават магарешките уши на Божков?

Откога това е новина? Черепа си бе направил сметката как да прецака Гришата, но не предвиди, че Бойко (да се свети името му) може да се намеси. Фактът, че при Гришата бе вкаран с рекламна цел Стоичков, е повече от показателен.
Просто Бойко осъзна, че липсата на ЦСКА в А група му носи прекалено много негативи и избра да играе с Ганчев. А Черепът уж е умен мъж, а се пъне като магаре на мост, сипе помия чрез медиите на Пеевски и "черпи" синдици. Очаквам всеки момент да се откаже, иначе вероятно ще се появят проблеми с останалия му бизнес. Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...
ЦЕНЗ
05 Юли 2016 16:04
Мнения: 1,590
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ако истинският ЦСКА започне в Б професионална лига както се говори, то ЦСКА-то на шекерения мафиот не го виждам откъм публика, стадион. След 2-3 години ще се обръща пак на Литекс - Етрополе.
Автентичният ПФК ЦСКА АД, който вчера започна подготовка с треньор Адалберт Зафиров, има срок до 25 юли, за да предостави всички необходими документи, за да получи лиценз за професионалния футбол. Този клуб има шанс да се състезава в "Б" група (Втора професионална лига).
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ЦЕНЗ
Doziris1
05 Юли 2016 16:09
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...


ГЕРБ ще загубят. Хващам бас.
Force
05 Юли 2016 16:12
Мнения: 9,338
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ЦЕНЗ 05 Юли 2016 16:04

Няма как да започне. Дори и да приемат оздравителния план, просто не отговаря на критериите за лицензиране.
Solace
05 Юли 2016 16:16
Мнения: 4,343
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Естествено, че зад Милева прозира Божков. И това не е от вчера, а от първите дни, в които стана синдик. От тогава Черепа опипва почвата за поемане на дружеството. В случая борбата е за базите, и то основно стадионът с право на строеж. Като се вдигне хубав стадион насред парка, с магазини и евентуално хотел, това е приход и печалба.
Тук привържениците сме разделени на (най-малко) две - едните искат Ганчев, другите искаме оздравяване. Лошото е, че оздравяването ще е с Божков, който няма сърце за емоции. Човекът е бизнесмен, под негово управление странно загубихме поне една титла. Дано малкият Божков има влияние върху баща си, поне е ЦСКА-р и ще му пука.
Гриша ми падна в очите, още когато започна с въртелите за преименуване на Литекс в ЦСКА. А и с Емо Фаса - хептен на зле. Излиза, че сега трябва да се избира не най-доброто за ЦСКА, а по-малкото зло.

П.П. Четох оздравителния план и бизнес планът на Божков. Работя в банка, одобрявам корпоративни кредити. И категорично смятам бизнес плана за фантасмагория. На база прогнозните парични потоци в него (изключително пожелателни, но нереалистични), не бих одобрил кредит. Освен със съдлъжник с независим бизнес, който да поеме плащанията. НОВЕ ХОЛДИНГ е едноличен собственик на дружеството, предлагащо оздравяване, което ДОНЯКЪДЕ може да се гледа като смекчаващо рисла фактор.
П.П.П. Оздравителен план на Гриша Ганчев не намерих в нета. Би ми било интересно какъв е, и предвид явното намерение да се върви към неплащане - какви са гаранциите, че планът ще се спазва?
tapa
05 Юли 2016 16:17
Мнения: 1,232
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ЦСКА-Гриша ще тренира и играе на стадион Маракана.
toii
05 Юли 2016 16:24
Мнения: 1,142
От: Rwanda
Скрий: Име,IP
Solace

Благодаря за компетентното мнение! Трудно е да се ориентира човек в борбата между тези "титани" на българският бизнес.
otvrat
05 Юли 2016 16:25
Мнения: 22,398
От: South Africa
Скрий: Име,IP
Това че не иска да плаща дълговете на Лупи и титаните е ясно. Каза го още от самото начало.


Добре, бе, Казус, какво значи не иска да плаща дълговете? Има ли значение кой ги е направил? Няма значение! Взимаш фалирало дружество и го оздравяваш без значение кой е направил дълговете. Още повече, че никой не иска от него да плати всичко на куп. Ако предложи по 700-800 хиляди на година - НАП на ръце ще го носи. Ама Ганчев не ще. Иска Къна безплатно. Всичко това е неморално и много мирише. Всеки гяволък трябва да се заплаща. А той дори не извади пари да купи емблемта, която е турена на сергията. И нея иска без пари да вземе. Абе, кво да се занимаваме с вас. Ние и без това си имаме проблеми с козирката на най-модерния сектор в България.
  Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »