Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Съдът върна оздравителните планове за ЦСКА на Гриша Ганчев и Васил Божков
Отиди на страница:
  Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
Казуса
05 Юли 2016 15:37
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Малко незабелязана остава новината, че Дора е допуснала "договор за спонсорство" с "Еврофутбол".
Колеги, как да коментиряме новината, че иззад Дора се подават магарешките уши на Божков?
otvrat
05 Юли 2016 15:50
Мнения: 21,297
От: South Africa
Скрий: Име,IP
Казус,
Ето това е квинтесенцията на вашия случай :

Въпросът наличието на два ЦСКА не ме притеснява. Както имамного отбори "Ботев" и "Левски", може да има и повече от един ЦСКА. Позволено е от закона, вече феновете да си решат кой ще подкрепят - каза Михайлов. - Колкото до съдбата на ПФК ЦСКА АД, съдбата му ще се реши от съда, който ще разгледа оздравителните планове. Без да имат одобрен оздравителен план, те няма да могат да участват в което и да е първенство тук".


Сега вие си решавайте кого ще припознавате, но знайте, че ако припознаете Ганчевото ЦСКА, историята ви ще бъде историята на Литех. И емблемата няма да можете да ползвате. Всичко е много простичко.mamut
05 Юли 2016 15:51
Мнения: 4,024
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ми точно за това е и непълния план на ГГ,щото дорчето ке ше да го изнесе, а що не се коментира 30 годишния срок за изплащане на задълженията по плана на Божков, той дали има разрешение от Горанов за разсрочване.
генек
05 Юли 2016 15:59
Мнения: 35,198
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Автентичния ЦСКА? НХе знаех, че е от Ловеч...
--------------------------
Сайтът на Генек

Казуса
05 Юли 2016 16:00
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Сега вие си решавайте кого ще припознавате, но знайте, че ако припознаете Ганчевото ЦСКА, историята ви ще бъде историята на Литех. И емблемата няма да можете да ползвате. Всичко е много простичко.

За първото изречение си прав. Ние решаваме. Оттам нататък си в грешка тотално. Кои са подуянци, че да ни казват коя ни е историята и каква ни е емблемата? Всичко е много простичко. История не се купува и продава чрез АД-та и търговски сделки.
Но важното е, че енергия за възраждане на ЦСКА има. Въпреки Ганчев и Божков. А и възмездието ще застигне омразите
Шаман
05 Юли 2016 16:01
Мнения: 1,054
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Колеги, как да коментиряме новината, че иззад Дора се подават магарешките уши на Божков?

Откога това е новина? Черепа си бе направил сметката как да прецака Гришата, но не предвиди, че Бойко (да се свети името му) може да се намеси. Фактът, че при Гришата бе вкаран с рекламна цел Стоичков, е повече от показателен.
Просто Бойко осъзна, че липсата на ЦСКА в А група му носи прекалено много негативи и избра да играе с Ганчев. А Черепът уж е умен мъж, а се пъне като магаре на мост, сипе помия чрез медиите на Пеевски и "черпи" синдици. Очаквам всеки момент да се откаже, иначе вероятно ще се появят проблеми с останалия му бизнес. Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...
Казуса
05 Юли 2016 16:02
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Браво

Евасионе, коректно е да копираш цялата мисъл, която репликираш, когато тя е построена по конструкцията "или-или" и оттам вече да си правиш дълбокомислените плоски шеги.
ЦЕНЗ
05 Юли 2016 16:04
Мнения: 1,590
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Ако истинският ЦСКА започне в Б професионална лига както се говори, то ЦСКА-то на шекерения мафиот не го виждам откъм публика, стадион. След 2-3 години ще се обръща пак на Литекс - Етрополе.
Автентичният ПФК ЦСКА АД, който вчера започна подготовка с треньор Адалберт Зафиров, има срок до 25 юли, за да предостави всички необходими документи, за да получи лиценз за професионалния футбол. Този клуб има шанс да се състезава в "Б" група (Втора професионална лига).
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ЦЕНЗ
генек
05 Юли 2016 16:05
Мнения: 35,198
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Излъгани братчета-съперници...
Стана ли ви ясно защо мошеникът не публикува „плана“си?
Разбрахте ли, че и тук е разчитал тарикатски да прекара всички?
Усетихте ли, че НИЩО не желае да върши?
И каква е целта му?
Е, всеки има право да се лъже… Ама вас вече ви прекарват публично и цинично…
-----------------------------------------
Сайтът на ГенекDoziris1
05 Юли 2016 16:09
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...


ГЕРБ ще загубят. Хващам бас.
Казуса
05 Юли 2016 16:10
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
сипе помия чрез медиите на Пеевски и "черпи" синдици

Гледах вчера "Канал 3". Там репортерката непрекъснато набиваше на "автентичния ЦСКА", докато зад нея момчетата от школата правеха физически упражнения. Сигурно няма човек, който да е произнесъл толкова пъти "автентичния ЦСКА" в рамките на половин час, колкото пъти го каза онази мила дама.
Интересна мръсна схватка, с използване на много мръсни номера. Ето какво става когато във футбола се вмъкнат бизнесмени от сенчестите шубраци.
Призовавам колегите подуянци да си спестят не особено остроумните коментари, защото бумерангът винаги може да се върне. Ето, Г. Марков разправя, че скоро ще се покажел едноличния собственик на "Левски". Сънямвам се Шиши да излезе в цялата си прелест, но един лицеприятен бушон може и да светне. Те тогава ще ги видя колко са силни в коментарите колегите.
Force
05 Юли 2016 16:12
Мнения: 9,196
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ЦЕНЗ 05 Юли 2016 16:04

Няма как да започне. Дори и да приемат оздравителния план, просто не отговаря на критериите за лицензиране.
Казуса
05 Юли 2016 16:13
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Усетихте ли, че НИЩО не желае да върши

Това че не иска да плаща дълговете на Лупи и титаните е ясно. Каза го още от самото начало. Неслучайно Ганчев сам поиска фалита на старото АД.
Иначе да обобщаваш за "нищо" е неправилно. Особено с такъв назидателно-реторичен тон и купчинка от разобличително-емоциолни въпроси.
Нека левскарите се вгледат в себе си и да признаят, че страшно ги е страх от ЦСКА на Ганчев - че ще дойде отново и ще продължи да ги млати като маче у дирек.
tapa
05 Юли 2016 16:17
Мнения: 1,232
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
ЦСКА-Гриша ще тренира и играе на стадион Маракана.
Казуса
05 Юли 2016 16:23
Мнения: 19,810
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Гриша ми падна в очите, още когато започна с въртелите за преименуване на Литекс в ЦСКА

Ганчев има високомерно отношение към "по-низшите от него". Изпитвам органическа непоносимост към такива като него. Още от времето на "къщичката за птиченца".
От друга страна като бизнесмен направи едно печелившо предприятие от "Литекс" (печелившо откъм класа на отбора и осъществени трансфери за много пари). С идеята ЦСКА може да постигне още много.
На мен ми е на ръба на доверието... Но за момента няма по-добро нещо от него. Уви, футболът днес е преди всичко пари.
Solace, има ли възможност да прочетеш плана на Ганчев и да споделиш впечатления?
Аз, макар че имам колеги, които работят по оздравителни планове на търговски дружества, нямам никаква идея за това как се прави такъв план.
toii
05 Юли 2016 16:24
Мнения: 1,061
От: Rwanda
Скрий: Име,IP
Solace

Благодаря за компетентното мнение! Трудно е да се ориентира човек в борбата между тези "титани" на българският бизнес.
otvrat
05 Юли 2016 16:25
Мнения: 21,297
От: South Africa
Скрий: Име,IP
Това че не иска да плаща дълговете на Лупи и титаните е ясно. Каза го още от самото начало.


Добре, бе, Казус, какво значи не иска да плаща дълговете? Има ли значение кой ги е направил? Няма значение! Взимаш фалирало дружество и го оздравяваш без значение кой е направил дълговете. Още повече, че никой не иска от него да плати всичко на куп. Ако предложи по 700-800 хиляди на година - НАП на ръце ще го носи. Ама Ганчев не ще. Иска Къна безплатно. Всичко това е неморално и много мирише. Всеки гяволък трябва да се заплаща. А той дори не извади пари да купи емблемта, която е турена на сергията. И нея иска без пари да вземе. Абе, кво да се занимаваме с вас. Ние и без това си имаме проблеми с козирката на най-модерния сектор в България.
  Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »