Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Плугчиева се опълчи на Брюксел за черния списък
Отиди на страница:
  Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
svetulka
17 Май 2008 22:43
Мнения: 4,771
От: Germany
Скрий: Име,IP
THE SPY, другата седмица се прибирам в Зарата. Очакват ме седмица, две-радост, надежди, срещи, познати, вълнение! А седмица по-късно: безкрайно разочарование, отегчение, раздяла, стегнат набързо багаж и на изход летище -поемам с облекчение въздух с мисълта" Завръщaне, никога вече!"И така, до следващата година до нови срещи
и нови надежди !
The Spy
18 Май 2008 00:21
Мнения: 7,400
От: United Kingdom
Скрий: Име,IP
Светулка, ами като се прибереш в Зарата, пий една нашенска "Загорка" или Заарска мастика, ако все още я правят, разходи се по "Аязмото", дето Дядо Владико го е въздигнал и грижил за него, а да се надявам, че ресторанта "Езерото" до Бирената фабрика "Загорка" все още работи, както и компютърния клуб на лобито на бившите профсъюзи, управлявано в ново време от другаря Марков, който сега е в количка с два инфаркта, още казаха ми, че Дочето и Рачето вече не сервират ТАМ. Иначе фотографското ателие на Г-жа Н. се разрастна и премести отсреща и сега в него работи нейния син, а под Профсъюзния Дом се намърда Клубът на Журналиста, където кореспондентите на някои софийски вестници, начело с Хр. Хр. съчиняват поредните тропари и клюки. Иначе Румяна Лечева е вече в радио "Стара Загора".
Е, не е лесно да си шпионин. Информацията е велико нещо!
Kar Lukovski
18 Май 2008 06:23
Мнения: 2,427
От: 0
Скрий: Име,IP
Плугчиева и малките и големите плугчета около нея просто не са в час. Невинен до доказване на противното е принцип от съдопроизводството. Според който срещу личност или институция не могат да бъдат налагани съдебни решения без вината да бъде доказана.
Когато , ОБАЧЕ , става дума за даване на пари , тогава принципът е НЕНАДЕЖДЕН до доказване на противното. Е те тука доказването на противното е голеееем проблем.
The Spy
18 Май 2008 23:49
Мнения: 7,400
От: United Kingdom
Скрий: Име,IP
OLDMAD, ако зашпионирам из форума, за Пловдив и София ще съм още по-детайлен.
Както научих преди няколко дена от брюк-селската "преса", в БрасълЯ са получени през последните 6 месеца 2774* донесения от лица, заемащи ОТговорни постове, къдя на правилен, къдя на гряшен язык - англе и франсе.
И тук челното място е заето от....АТАКА, разибира се.
* Данните са от 13 май, т.г., сиреч няколко дни назадЯ!
Заб.: Лицата "Следователи на мнения", и другите Тома Неверни, да се обърнат за справка към другаря Христо Генчев и другарката прес-секретар Мария Донска към посолството НИ в Брукселя, на които инфото тоже бе сведено!
svetulka
19 Май 2008 12:48
Мнения: 4,771
От: Germany
Скрий: Име,IP
Благодаря, Spy [/b][/u]
  Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3