Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Плугчиева се опълчи на Брюксел за черния списък
Отиди на страница:
  Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
svetulka
17 Май 2008 22:43
Мнения: 4,771
От: Germany
Скрий: Име,IP
THE SPY, другата седмица се прибирам в Зарата. Очакват ме седмица, две-радост, надежди, срещи, познати, вълнение! А седмица по-късно: безкрайно разочарование, отегчение, раздяла, стегнат набързо багаж и на изход летище -поемам с облекчение въздух с мисълта" Завръщaне, никога вече!"И така, до следващата година до нови срещи
и нови надежди !
Hauptmann
17 Май 2008 23:35
Мнения: 7,814
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Тя ще обсъди с вътрешния министър Михаил Миков и с шефа на ДАНС Петко Сертов как могат всички контролни органи да следят за нередности при усвояване на еврофондовете.

каква очарователна компания - до един комунистически айдуци...
изгореха му паричките на гнилия Запад

------------------------------------------ --------------
Felix qui potuit rerum cognoscere causas! (Virgilio)
The Spy
18 Май 2008 00:21
Мнения: 7,400
От: United Kingdom
Скрий: Име,IP
Светулка, ами като се прибереш в Зарата, пий една нашенска "Загорка" или Заарска мастика, ако все още я правят, разходи се по "Аязмото", дето Дядо Владико го е въздигнал и грижил за него, а да се надявам, че ресторанта "Езерото" до Бирената фабрика "Загорка" все още работи, както и компютърния клуб на лобито на бившите профсъюзи, управлявано в ново време от другаря Марков, който сега е в количка с два инфаркта, още казаха ми, че Дочето и Рачето вече не сервират ТАМ. Иначе фотографското ателие на Г-жа Н. се разрастна и премести отсреща и сега в него работи нейния син, а под Профсъюзния Дом се намърда Клубът на Журналиста, където кореспондентите на някои софийски вестници, начело с Хр. Хр. съчиняват поредните тропари и клюки. Иначе Румяна Лечева е вече в радио "Стара Загора".
Е, не е лесно да си шпионин. Информацията е велико нещо!
Kar Lukovski
18 Май 2008 06:23
Мнения: 2,400
От: Solomon Islands
Скрий: Име,IP
Плугчиева и малките и големите плугчета около нея просто не са в час. Невинен до доказване на противното е принцип от съдопроизводството. Според който срещу личност или институция не могат да бъдат налагани съдебни решения без вината да бъде доказана.
Когато , ОБАЧЕ , става дума за даване на пари , тогава принципът е НЕНАДЕЖДЕН до доказване на противното. Е те тука доказването на противното е голеееем проблем.
OLDMAD
18 Май 2008 11:39
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
The Spy, НИК-ът ти ми подсказва че си "шпионин"!
Имам съмнения, нямам доказателства, но въпреки това ше те дам на М.Лий
Пък там - ако можеш, оправяй се...
paragraph39
18 Май 2008 12:48
Мнения: 77,472
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Бойко Борисов: Наложи се да пиша жалба до Брюксел, за да спра кражбата на „Тракия”
18 май 2008 | 12:19 | БНР, "Неделя 150"
Водещ: Добър ден на Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ!
Бойко Борисов: Добър ден!
Водещ: Сега, вие пратихте писмо до Брюксел, нали писмо беше, за магистрала „Тракия”.
Бойко Борисов: Не писмо, жалба. Аз слушах г-жа Плугчиева, тя черта някакви розови такива, розово бъдеще.
Водещ: Призовава за работа най-вече.
Бойко Борисов: Искам да й напомня, че тя сега се връща, но тази управляваща коалиция, която и вчера в лицето на ДПС поиска още повече власт, и вицепрезидент включително, вече за три години се издъниха във всяка една посока. Тя хубаво каза да си решава въпросите тук, но вие трябваше да питате за заменките за горите какво ще каже. Трябваше да попитате за тоталното нарушаване на екологичните норми от страна на „Кремиковци”, там също има моя жалба.
Водещ: Две жалби има- за „Тракия” и за „Кремиковци”, така ли?
Бойко Борисов: Да. Естествено. Трябваше да попитате защо в края на краищата се наложи да сезирам Европейската комисия за магистрала „Тракия”? Нима всички хора в България не виждаха, че там се бави построяването и единствено и само, за да вземат огромната комисиона. И ако не се бяхме помолили в Брюксел да ги спрат, те щяха да я пуснат. Тя би трябвало първо да каже- този, този, този носят персонална отговорност и да си заминат, защото сега тя иззема функциите на премиера и понеже ние всичките към нея имаме добро отношение, тя иска да прикрие провала на тройната коалиция...- Натиснете тук
The Spy
18 Май 2008 23:49
Мнения: 7,400
От: United Kingdom
Скрий: Име,IP
OLDMAD, ако зашпионирам из форума, за Пловдив и София ще съм още по-детайлен.
Както научих преди няколко дена от брюк-селската "преса", в БрасълЯ са получени през последните 6 месеца 2774* донесения от лица, заемащи ОТговорни постове, къдя на правилен, къдя на гряшен язык - англе и франсе.
И тук челното място е заето от....АТАКА, разибира се.
* Данните са от 13 май, т.г., сиреч няколко дни назадЯ!
Заб.: Лицата "Следователи на мнения", и другите Тома Неверни, да се обърнат за справка към другаря Христо Генчев и другарката прес-секретар Мария Донска към посолството НИ в Брукселя, на които инфото тоже бе сведено!
svetulka
19 Май 2008 12:48
Мнения: 4,771
От: Germany
Скрий: Име,IP
Благодаря, Spy [/b][/u]
  Мнения:49 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3