×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,081,544
Активни 509
Страници 17,901
За един ден 1,302,066
Реклама

Уважаеми клиенти,

В съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 г. за защита на личните данни  (наричан по-долу „Регламентът“, в сила от 25.05.2018 г.) и изискванията на българското законодателство Ви информираме, че личните данни на нашите клиенти – физически лица се събират на основание сключените договори на гражданското право и на Закона за авторското право и сродните му права,  Закона за задълженията и договорите, Търговски закон, Закон за задължителното депозиране на печатни и други произведения, Закон за здравето, Закон за закрила на детето и Закон за достъп до обществена информация.

Целите на обработването им са идентифициране на нашите клиенти като страни по договорите, извършване на плащания и предоставяне на услуги по сключените договори. Данните се съхраняват за периода на действие на договора, сключен с дружеството, както и в сроковете, определени съгласно Закона за счетоводството, а в случай на финансови задължения – до окончателното им уреждане и в съответствие с давностните срокове, посочени в Закона за задълженията и договорите.

За всяко конкретно обработване дружеството извършва преценка за законосъобразността на обработването и съответствието му със свободата на изразяване и информация.

Вие имате право на достъп до Вашите лични данни, право на коригирането им, право на преносимост, право на жалба, съгласно чл. 77 от Регламента, както и всички други права посочени в Регламента.

Данните, идентифициращи „СЕГА“ ЕАД като администратор на лични данни,

са:

наименование: „СЕГА“ ЕАД

ЕИК: 831770996

телефон за връзка: 02 42 82 350
 

Рекламна тарифа на онлайн-изданието на вестник "СЕГА" за 2018 г.Сега


Рекламна тарифа на онлайн-изданието на вестник "СЕГА" за 2012 г.
в PDF-формат: RateCards_Sega_Internet_01.01.12.pdfРаботно време на отдел „Реклама”с клиенти: понеделник – петък от 10:00 до 18:00 ч.

Телефони за връзка:

стационарни: 02/42-82-350, 380, 303, 352

мобилен: 0879655357

E-mail: adv@segabg.com, sega.reklama@gmail.com

Рекламни материали се подават до 14:00 ч. за публикуване на следващия ден.

Рекламни материали за понеделник или за празнични дни се подават до 14:00 ч. в последния работен ден преди почивката/празника.

 

Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД