×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 385,183,004
Активни 1,442
Страници 29,290
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш ...
Реконтра
Всеки си има своята борба!

Ето, М. Т. Попкючуков се бори срещу корупцията. Той корупцията я ненавижда от сърце и душа и където я срещне, такъв ритник по задницата й отперва, че тя после със седмици стои печална и права в ъгъла, щото как да седне на удареното. От своя страна общинската чиновничка Хриси П. Фичева пък се бори за авторитета на общинския чиновник, защото общинският чиновник трябва повсеместно да бъде уважаван, ценен и обичан. ...
Бележки по маншетите
Изглежда, в администрацията действа някакво модно оръжие за масово поразяване, защото открихме още един висш чиновник с избродирани инициали на маншета на ризата. Шефът на НАП Красимир Стефанов също като Цветан Цветанов е пълновластен притежател на риза с монограм K.S.

Ще ни се да изведем някакъв извод, но човек не може да умопостигне умонепостижимото, би казал Козма Прутков. Но трябва да опита, би добавил Наполеон.

Чудим се да не ...
Батко за тъщата
Иван Гарелов, БНТ: Вие сте вече запознат със сведението на НАП за имотното състояние на господин Цветанов. Бихте ли коментирали това съдържание.

Бойко Борисов: Данъците са личен ангажимент по конституция на всеки гражданин. Доколкото знам, Цветанов е дал съгласие цялата преписка, около 200 страници, да му се заличат само личните данни и да се остави да я четат журналистите, така че какво да го коментирам аз?

ИГ: Ами това, че се оказва, ...
Прелет над печата
Знаеш ли, читателю, че Кушлев не е професор, а Караваджо бил бандит? Знаеш трънки. Мислиш, че първият е един, дето взема голяма заплата за нищо, а вторият е художник или костенурка нинджа. Така ще си и занапред, ако само слухтиш в петъчния парламентарен контрол, и не четеш пресата.

Чети, читателю, да ти се не смеят, че си прост, а да ти имат уважението и да не те пререждат пред джипито... Та Кушлев бил само доцент, ама се правел на професор - това ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД