×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,923,478
Активни 1,039
Страници 82,172
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Следа да оставиш е важното в този живот! Така е казал охлювът. В една басня, разбира се, в живота охлювите си мълчат, а говорят само хората и често най-смисленото, което казват, е някой виц: Слаботелесните мускетари се крият един зад всички и всички зад един.

Мускетарите са оставили следа със служба на краля и Франция. Днес и другаде, например България, има хора, които се правят на съвременни мускетари. Е, сега у нас няма крал и затова тези ...
В събота Цветан Цветанов се разкъсваше.

Той не отиде да подкрепи 11-ия софийски гей парад, въпреки че минава за близък на евроатлантизма, особено в отвъдатлантическата му част.

Не отиде и на Похода на традиционното семейство, който му е близък по линия на семейните ценности - Цветанов е от малкото наши висши политици, които НА ДЕЛО ратуват за семейните ценности, освен дето това му е част от публичния образ.

Звучи като виц, но между ...
Прелет над печата
Имаше една песен, че без жената няма рай, но тя е притурка към мъжа. Авторът е днешният политик Светослав Витков, но сега ще говорим не за Светльо, а за Светла.

Светлана Дончева не е притурка към мъжа си, а гражданска единица със собствени възгледи и право на глас. Тя не смята да робува на остарял и ненужен етикет, но, разбира се, вие не знаете коя е. Жената на вицепремиера Томислав Дончев.

Тя написа полурасистки статус във "Фейсбук", ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД