×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Лукаку се изравни с Роналдо на върха при голмйсторите
Пет милиона души се събраха на предизборния му митинг в Истанбул
Липсата на реформи на Дъблинското споразумение е опасна за България, каза вицепрезидентът
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,922,731
Активни 990
Страници 81,425
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Туш!!! ...
Реконтра
Каква е тази моя орисия, какъв е този мой трагизъм?! И днес гадаенето на изтъркани лотарийни талони показа, че не само няма да замина към екзотичен южен остров на борда на собствена яхта, ами дори няма да изплатя микрокредита и баналния месечен букет сметки. Така се разстроих, че даже като се звънна на входната врата, от първия път довлякох чехлите дотам и отворих. Беше някакъв с физиономия на вземащ. Той сигурно откри в мен даващ, защото каза:

- ...
Като мучиш, Пенке ле, кой ли те чува!
Сигурно не ви е известно, обаче аз работя и като тираджия, затова транспортните идеи в плана "Макрон" ме засягат искрено и лично. И възлагах големи надежди на еврогербера Андрей Новаков и неговата битка за благото на българските превозвачи.

Преди всичко в новите директиви ме смущава правилото, че трябва на всеки три седмици да се прибирам вкъщи, щото на жена ми щяло да й бъде мъчно.

Абе, хора, вие за Одисей чували ли сте? Тоя откарва ...
Из Горещия Е-печат
Човешкото любопитство е причината за множенето на загадките около смъртта на Хитлер. На пролетното дефиле за исторически мистерии в Париж овациите обра моделът Hitler Tod на Лагерфелд. Той е инспириран от трупа, намерен край бункера на фюрера през април 1945 г.

Най-впечатляващото в него е закърпеният ляв чорап. Хер Велке, директор на фабриката Standartenfuhrer Socke във Вюртемберг, твърди, че фюрерът е настоявал доставяните му чифтове чорапи да са с ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД