×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Тръмп: Барак Обама щеше да бъде определен като герой, ако беше организирал срещата с Ким Чен-ун
Пекин определи като „изнудване“ заплахите на САЩ за нови търговски санкции и обещаха твърд отговор
Нивата на реките в София се понижават
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,324,699
Активни 1,680
Страници 38,118
За един ден 1,302,066
ИКОНОМИКА
Правителството се кани да изплати с пари от бюджета целия остатъчен дълг на БДЖ към международните кредитори по облигационния заем, теглен през 2007 г. Става дума за просрочени 103 млн. лв., за които националният жп превозвач плаща по 8% наказателна лихва.

Първоначално на вчерашното си заседание кабинетът трябваше да одобри отпускането на извънредни 20 млн. лв. за железниците, но точката бе изтеглена в последния момент. "Отложихме частичното ...
Банките без право да вдигат лихви

при смяна на индекс, гласуваха на второ четене депутатите при промяна на Закона за кредитните институции. От 1 юли БНБ вече няма да изчислява индекса СОФИБОР и банките, които са то използвали досега, ще трябва да променят базата си за определяне на лихвите по кредитите. Няма да се налага подписване на нови договори, а банките ще са длъжни да уведомят клиентите си за промените.



Фермерите се разгневиха ...
ОБМЕНЕН КУРС
НаименованиеКодЗа единица валута/златоЛева (BGN)Обратен курс: за един лев
06.6.2018 г.
ВалутаКодЗаЛева
Щатски доларUSD10.601536
Швейцарски франкCHF11.68186
Британска лираGBP12.23057
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД