×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
За гостуващите фенове първенството е празник, но за местните бяха въведени строги ограничения
Президентът Игор Додон: Резолюцията цели да развали отношенията ни с Русия
Под полицейска блокада е районът между три села в областта
Той е имал ключова роля в срещата между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур
Целта била да се избягват задръстванията
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,896,937
Активни 1,047
Страници 55,631
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Една нещастна кравичка, прецапала за едно кръгче до Сърбия и обратно, вдигна целокупната българска нация, събуди гражданското общество, то стана и от него вятър повя, досущ като в песента. Вятърът не мирише на промяна, но все пак е нещо след бурното затишие.

У нас така стават нещата - понякога и безсловесното говедо може да доведе хомосапиенса до мъдри прозрения.

Вдигнах се и отидох в спасителния пункт.

- Имам нужда от спасяване ...
Хайванче на деня
#SavePenka

#JeSuiPenka

Кравата Пенка стана световен герой и за нейното спасение се борят мъже, жени, деца, старци, фейсбук потребители и хора с широки сърца. Ако беше жив Махатма Ганди - и той щеше да се застъпи за свещеното добиче. Пенка е свещена за индийците, както и всички нейни посестрими по вид, както и някои видове маймуни. Затова обединителят на индийската нация Ганди със сигурност би се борил за спасението на Пенка, макар че би имал резерви ...
Прелет над печата
"Бикове и крави" е популярна логическа игра за отгатване на цифри. Двама човека се състезават кой пръв ще отгатне четирицифреното тайно число на противника, като за всяко твое предположение противникът те уведомява колко цифри си познал. Ако си отгатнал цифрата и нейното място - това е бик. Ако си отгатнал цифра, но си я поставил на друго място - това е крава. И с такива работи се занимаваха децата едно време!

Пенка, която се прочу напоследък, ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД