×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той е имал ключова роля в срещата между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур
Целта била да се избягват задръстванията
Съжаляваме за резултата от състоялото се гласуване, обяви официално Москва
Новата заплаха на американския президент се отнася до европейските автомобили
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,874,978
Активни 1,346
Страници 33,672
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Какво правите, мили деца и вдетинили се пенсионери? Хубава работа - талончета търкате. Няма ли по-културни занимания за вас?

Ооо, даже сте разтревожени, че и негодувате. Дори скандирате: "Долу мръсните ръце от хазарта!".

Ама как така - явно и вие сте на това мнение - ще ви лишават от мечти?!

Какво щяло да стане, ако и на хазарта му лупнат ДДС, като на всичко друго... Ами ще стане като всичко друго.

Обаче два наши футболни клуба от града, ...
Copy/paste
Основополагащо, темелополагащо и трегерополагащо интервю даде за "24 часа" председателят на Парламентарната комисия по култура и бивш министър на културата Вежди Рашидов. Поради фундаменталната му важност преписваме част от интервюто. Заглавията и ремарката накрая са на "После".

***

"24 часа": (...) Във вашата комисия са и медиите. Има въпроси за новите технологии, авторски права, фалшиви новини... Как комисията върви в крак с тях?

Вежди ...
Прелет над печата
Във Франция хванаха българин на име Борис Станчев, когото заподозряха в подготовка за атентат. Първоначално той се правел на чеченец и говорел на руски, но по отпечатъците му се разбрало, че е българин, при това издирван заради влязла в сила присъда. Както пише "Монитор" - "BG терористът от Франция се крил 8 г. от правосъдието. Мъжът бил осъден на затвор заради опит за убийство". С две думи - индивид с профил, близък до този на Горския човек, който ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД