×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,158,208
Активни 592
Страници 4,494
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Туш!!! ...
Реконтра
Прокле ли ме някой, или ми спретнаха номер, но стъпих бос на цимента и закономерно настинах. В такива случаи е задължително да се отиде в най-близката болница. Метнах се на колата и право където трябва. А край болницата - чудо, чудо! - нямаше нито една паркирана кола и затова спокойно си разположих моята точно до входа.

В следващия момент от сградата изскочиха десетина медицински сестри. Част от тях плонжираха върху стъклата на автомобила ...
Бюлетин от Гълъбарника на мира
Един лист хартия не може да мине през плътността на европейското единство!
Елитът на ЕС се изсипа в София и оказа голямо уважение на България. Бойко Борисов сподели, че едната вечер до два и половина по нощите обсъждали с Меркел и Макрон различията си по проблемите на българските тираджии.

Стенографирахме част от словото на ББ на пресконференцията с Доналд Туск и Жан-Клод Юнкер след Срещата на върха за обсъждане на европейските перспективи за Западните Балкани.

Предоставяме стенограмата на обществото ...
Прелет над печата
Някои живот си живеят, а ние - само от маса на маса. Няма как, тежка е короната на Балкански император, но Единствено Достойния трябва да я носи. "Борисов с маратон от срещи", не смогва на темпото придворният "Стандарт".

Онзи ден мнозина с право се притесниха, че от толкова тичане напред-назад из техпарка новият лидер на полуострова може да получи мускулна треска или - не дай боже - загуба на тегло! Челичен обаче е той!

"Вечерята на маса ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД