×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,720,816
Активни 415
Страници 16,285
За един ден 1,302,066
АВТОМОБИЛИ
Първият SUV на фирмата се казва Cullinan и ще се продава много скъпо
Колкото по-голяма популярност набират кросоувърите и всъдеходите, толкова по-сериозни стават опитите на производителите да променят този сегмент. Към него се насочиха компании като Bentley и Lamborghini, които традиционно произвеждат съвсем различни автомобили. Сега към тях се присъединява и британската марка Rolls-Royce, който представи първия SUV в своята история.

Моделът се казва Cullinan - кръстен е на най-големия диамант в света (3106 карата). Названието ...
В Rolls-Royce очакват през 2040 г. компанията да продава само електрически модели. В момента британският производител предлага единствено 12-цилиндрови двигатели с вътрешно горене на своите автомобили, но заради затягащите се екологични норми е принуден да променя това.

През 2040 г. във Великобритания и Франция влиза пълна забрана за двигатели с вътрешно горене. В Китай, който също е сред основните пазари за Rolls-Royce, това ще се случи дори още по-рано. ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД