×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,162,924
Активни 427
Страници 9,210
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Мили деца и вдетинили се пенсионери, защо сте се стресирали? Нима е заради очакваното повишение на тока и парното?

Едва ли. Вие добре знаете - на нас токът и парното са ни толкова скъпи, че задминахме Германия, дето все ни я дават за пример, а тя вече унило ни диша във врата в конкретния случай, защото й водим поне с една обиколка.

Какво? Плаши ви астероидът призрак да не би да удари земята? Пък Чък Норис нещо се е покрил напоследък...

Споко, ...
Схеми и тревоги
Като нямаш "Белене" за крадене, търкай талончета и мечтай
"...Бих продавал - познайте какво! -
надежда, надежда за всички!"
Джани Родари / Валери Петров
***
Валери Симеонов извади взривоопасна тема - отвори си фронт срещу лотарийните босове с опитите да ограничи законово повсеместните реклами на всякакви лотарии и игри на щастието, които са плъзнали из народа като шап и луда крава по добитъка.
Очаквано - започна и контракампания, защото има хора, които наистина печелят от тези томболи - и това не са мунчовците, дето търкат талончетата, а тези, които им ги пробутват с обещания за несметни печалби, като от "Белене" едва ли не.
Тъй като хората си нямат "Белене" за крадене, тяхна първа и последна надежда остават талончетата за търкане. С видеопослание в такива интонации излезе известният тв раздавач на печалби Захари Бахаров, за когото се твърди също, че бил актьор.
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД