×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,720,583
Активни 430
Страници 16,052
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Туш!!! ...
Реконтра
Дали поради рязкото затопляне или понеже месецът е такъв, с много нашенски празници, но изведнъж ми се прищя да се погордея, че съм българин. То това се предполага от само себе си, но пък човек нали по цял ден е на работа, толкова неща са му на главата, откъде време и за съответната гордост. Абе ей, в тази всекидневна лудница нерядко забравяме да ядем и вода да пием, та какво остава за друго!

Седнах, изчаках съседът да спре да кърти с някаква ...
Хора на път
Цветан Цветанов и Валери Симеонов брифираха парламентарните репортери току пред стаята на ГЕРБ, а зад брифингиращите надничаха видни гербави депутати.

Рамо до рамо и подсилени в гръб, Цветанов и Симеонов изпяха Песента на колелетата в коалиционната каруца и показаха, че скърцането е всъщност конструктивно и показва движение напред!

***

Журналист: Можете ли да ни кажете какво приехте и какво не приехте от законодателните предложения ...
Прелет над печата
"Каракачанов: Скърцането ще изгладим с разговори". Изявление на военния министър, вицепремиер, председател на ВМРО и съпредседател на "Обединени патриоти". С него "24 часа" въвежда читателя в актуалното "скрибуц-скрибуц" на коалиционната каруца. "Хубаво е комуникацията в парламента да се подобри, за да няма подобни прискърцвания в коалицията", коментира вицепремиерът с неострите контури. Вестникът припомня, че ден по-рано същият внесе в политическия ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД