×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Ако бяхме спечелили изборите тогава, България щеше да е друга, смята бившият лидер на БЗНС
Порой отнесе улица в Дупница
Инцидентът е станал в супермаркет
СТАТИСТИКИ
Общо 385,157,652
Активни 633
Страници 3,938
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Посетителите на зоомагазините са опасна пасмина. Човек трябва да е нащрек - никога не знае кога някой, иначе съвсем безобидно излеждащ екземпляр, ще вземе да го ухапе! Вчера дойде един - костюмиран, от черна кола слезе, влезе и без да разглежда асортимента, направо тръгна към мен.

- Да имате жаби?

- Разбира се - казах, - само че сега в аптеките се продават по-сигурни тестове за бременност.

- Кой е бременен? - попита онзи.

- Нямам представа ...
Годишнина
За Деня на победата и Деня на Европа, вместо да се дърлим и да се правим на фили и фоби, "После" като рупор на мирния процес по целия свят предлага една ретроспективна закачка.

Берлинската стена през 1989 г. не падна от само себе си и Желязната завеса не се вдигна сама - тези събития бяха предшествани от години на предпазливо сближаване, размразяване и опити за партньорство.

В тези перестроечни години на пукащи ледове, освобождаване ...
Прелет над печата
То е навсякъде из вестниците, голямо мърдане е обхванало всичко, читателю. При това не е свързано само с превозвачите, които протестират срещу Макроновите инициативи - мърдането е поголовно и повсеместно! Превозвачите, вярваме, ще се оправят, защото "кабинетът е зад превозвачите", както ни обявява "Монитор". Тоест, вярваме, че те ще се движат само напред при това положение. Но накъде ще се движи управляващата коалиция в парламента - не знаем. ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД