×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Група закачулени и въоръжени с тояги и ножове лица са атакували в предградие на Лвов
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,070,316
Активни 619
Страници 6,673
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Когато държавата се размърда, когато държавните мъже и жени започнат едно да оправят и друго да променят, опитният гражданин се изпълва със смесени чувства. Много промени и много подобрения са му минали през главата на опитния гражданин. И резултатът все един и същ. По-ясно това може да се изрази с виц: Умението да правиш едно и също по 284 начина се нарича Кама Сутра.

Държавата например се кани да събира пари от имуществените застраховки ...
Странни времена
Има един период в началото на Втората световна война, който историците наричат Странната война - това е периодът от 3 септември 1939 г., когато Франция и Великобритания обявяват война на Хитлерова Германия, до 10 май 1940 г., когато армията на Райха нахлува в Бенелюкс. Войната се нарича странна, защото почти не се водят военни действия и общо взето на Западния фронт войската се крие зад отбранителните линии Зигфрид и Мажино.

Когато войната ...
Вместо снаряд - рима
Червени коне

юздите си влачат.

Беше страшно клане

и ги няма ездачите.В железния зной

догарят два танка

като заупокой.

И ги няма останките.Отровни мъгли

и облаци шетат,

просто като че ли

я няма планетата.Мъждука луна

с лице анемично,

подобно жена,

която е ничия.Ти мислиш, луна,

че още те викат.

А беше война.

И няма,

няма,

няма никой! ...
Прелет над печата
В неделните вестници виждаме нови заглавия за военния епизод в нощта подир петък тринайсти, по мрак срещу събота в Сирия. "Стандарт" нарича удара "Предпазлива война", за "24 часа" това е "60-минутна война".

Според Тръмп, цитиран от "24 часа" - "Мисията е изпълнена"; според Путин (пак там) това е "акт на агресия" и свири сбор на Съвета за сигурност към ООН. В тоя Съвет големите играчи се замерят с взаимно неприемливи декларации, на никого и през ум ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД