:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
От "Ботев" обвиниха съдията за загубата с 0:1
Здравко Здравков бил санкциониран, защото отказал право на строеж
Гражданите протестират заради променен маршрут на трамвай
Според него има 80% вероятност Симеон Сакскобургготски да осъди България по своето имотно дело
Е-досието също предизвиква спорове между социалните партньори
СТАТИСТИКИ
Общо 377,707,543
Активни 456
Страници 11,395
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
И тази година не послушахме французите, и този Първи април проспахме... Но за това - накрая. Сега виц: Може ли първоаприлската шега да мине и за коледен подарък? Може, ако се износи нормално.

Това не беше за всеки, изискваше умствен багаж и математически и логически умения, за разлика от суеверието и конспиративните теории, които изискват единствено вяра. Може би затова те са така разпространени у нас, както е установил социологически сондаж. ...
Поникваш - и внезапно разцъфтяваш
Навръх имения си ден председателят на парламента (първа сред равни) Цвета Караянчева даде на bTV интервю от сорта - "Как постигате успехите си?". Ето какви мисли изхвръкнаха изпод бретона на едно от най-личните Цветя в царството на герберите.

***

Цвета Караянчева, НС: Не се чувствам като първия човек. Аз съм човек, който винаги е свикнал да бъде сред хората и тази позиция не ме отлепя от земята. Аз седя твърдо на земята.

Жени Марчева, ...
Прелет над печата
Исус влиза на магаре в Йерусалим и пътя му застилат с палмови клонки.

От този библейски епизод произлиза празникът Палмова неделя, а понеже по нашия край няма палми, празнуваме тържеството на цветята, дърветата и тревичките. И дори смокините, макар че Исус, преди да влезе в Йерусалим, проклел смоковницата по негови си съображения и тя изсъхнала.

А тая година Цветница съвпада с 1 април - нещо като професионален ден на "После". Прелитащият ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД