:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Столицата е заплашена от евросанкции
Огромни глоби заплашват България, ако не ги закрие, предупреди Михаил Константинов
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,329,787
Активни 1,692
Страници 74,700
За един ден 1,302,066
ИКОНОМИКА
Една трета от незаконно пласираните тютюневи изделия са произведени у нас
От началото на февруари Агенция "Митници" и жандармерията провеждат засилен контрол върху цигарените складове и заводи в страната. Акцията има за цел да установи дали у нас се произвеждат цигари с марки, създадени единствено с цел да се продават незаконно на пазари извън ЕС. Това стана ясно на извънреден брифинг на ръководството на митниците вчера.

Митническите инспектори проверяват дали официално декларираното производство отговаря ...
Законът, който според вносителите му Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид трябва да спре "вторичното разграбване на КТБ", бе приет окончателно - с гласовете на ДПС и ГЕРБ и при неубедителна съпротива от страна на БСП. Става дума за промени в Закона за банковата несъстоятелност, които на практика дават картбланш на синдиците на КТБ да атакуват широк кръг сделки, свързани с кредити, отпуснати от банката.

Приетите поправки включват ...
Увеличение на природния газ с почти 7% за второто тримесечие на тази година предлага "Булгаргаз". Така прогнозната цена става 377.29 лв. за хиляда кубически метра, или 35.69 лв. за мегаватчас, като в нея не са включени цените за достъп, пренос, акциз и ДДС. Увеличението се дължи на очакваните по-високи доставни цени на природния газ от внос, обясниха от обществения доставчик.

По правило, ако цената на газа поскъпне или поевтинее с над 5%, то това ...
ОБМЕНЕН КУРС
НаименованиеКодЗа единица валута/златоЛева (BGN)Обратен курс: за един лев
9.02.2018 г.
ВалутаКодЗаЛева
Щатски доларUSD11.5936
Швейцарски франкCHF11.70072
Британска лираGBP12.204
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД