:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Гарет Бейл и нелеп вратар осигуриха победата с 3:1 над "Ливърпул"
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,137,854
Активни 789
Страници 2,344
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Вредно е да се гледа телевизия нощем. Повторенията на предавания са потискащи. Ето, снощи, някъде между три и четири, поради хронично безсъние попаднах на стар репортаж. Сред зелена ливадка мечка, седнала по турски, сръчно белеше портокал, защото за зимния сън й трябвали калории.

И изведнъж открих какво искам от този живот!

Искам да съм мечка. И не обикновена мечка, от тия, дето по някое време бастисват овцете на някой нещастен човечец, ...
Майчин език
Водещ, Bulgaria on Air: Да спрем псуването на майка. Такова предложение е направил доц. Георги Лозанов за местно допълнение към европейската конвенция срещу насилието над жени.

Водеща: Израз на нетолерантност към жената ли е псуването и превръща ли я в ням обект на мъжката воля? За това ще си говорим следващите минути.

В-щ: Доц. Лозанов, как решихте да предложите подобно нещо? Какво ви провокира?

Георги Лозанов, медиен експерт, парадигматист ...
Прелет над печата
Един вестник ни е достатъчен в България - "Стандарт", защото другите не добавят нищо различно. А от този вестник ни е достатъчна само 1-ва стр. - и вече всичко знаем.

Голямо заглавие ни разтоварва от голямо напрежение - кога най-сетне ще влезем в шенгенската зона, след като една страна се запъва да ни пусне? Отговорът на "Стандарт" е: "Холандия ни пуска в Шенген". Това разбрал вестникът от гостуването на холандския премиер Марк Рюте, който ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД