:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
"Политическо отровителство е да се замесва в случая Бойко Борисов", заяви Антон Тодоров
В неговата делегация са Ивайло Московски и Делян Добрев
МВнР на Русия: Строго ще пресичаме опитите за проваляне на мирния процес в Сирия
Над 600 машини почистват пътищата в момента
БСП ще търси чешкото правителство заради ЧЕЗ
СТАТИСТИКИ
Общо 370,027,728
Активни 519
Страници 7,515
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Седях си на дивана, бях си качил единия крак на масата и точно обмислях дали да не взема да си кача и другия, когато на входната врата някой звънна. Притаих дъх и застанах нащрек - принципно вкъщи звъняха само инкасаторът, домоуправителят и жена ми, когато си е забравила ключовете. Предпочитах да държа и тримата вън от дома си, но за съжаление съм добра душа, затова станах и отидох да отворя.

- Привет, гражданино! - поздрави ме костюмиран ...
Тезиси
България отново преживява строителен бум - в партийното строителство.

Пичът Божий Божидар Димитров стяга "надпартийно" движение с политически амбиции - да обедини всички свестни професори родолюбци и България да стане президентска република. Успоредно с това Слави Трифонов подбира готини граждани, които да влязат в политиката и да я облагородят с почтеността и експертизата си. И той е надпартиен, почтен и патриотично намръщен.

Всичките ...
Прелет над печата
Колко е важен режимът на хранене - с такива въпроси се носим по реката времето и течението на печата.

"Монитор" е приятно отзивчив по тоя въпрос и бърза да ни отговори - в първо лице, множествено число: "Ядем двойно повече месо, отколкото плодове", признават колегите и продължават с шокиращи саморазкрития като "Печем 212 хил. тона мръвки годишно" и "Над 56 млн. пилета отиват на трапезата".

И докато честните журналисти и техните издатели ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД