×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,276,082
Активни 1,556
Страници 122,368
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Една от най-големите тенденции, доминиращи на пазара на технологии напоследък, са интелигентните говорители с интегрирани гласови асистенти. Тук господства Амазон. Точно това господство се опита да застраши Google, както и няколко други компании за смартфони, които имат интегриран Google Assistant.

На CES в Лас Вегас смарт говорители с Google Assistant представиха компании като Anker Innovationsa, Bang & Olufsen, Braven, iHome, Jensen, Klipsch и други и все пак особено интересни ...
След като представи интелигентен шкаф, който се грижи за нашите дрехи, LG се захвана и с друга стая в нашите домове - кухнята. На CES 2018 бе представена визията на фирмата за интелигентни кухни от бъдещето, които предвиждат нуждите на потребителите и съкращават времето за готвене. Умните уреди на LG - хладилникът InstaView ThinQ, печката EasyClean и съдомиялната QuadWash - предлагат безпроблемно преживяване и изключително удобство.

Хладилникът InstaView ThinQ ...
The Wall засега е 146" телевизор. Но има модулен дизайн и технологията MicroLED. Любителите на филми скоро ще могат да гледат сериали на него - първият модулен телевизор в света. Той ще бъде точно толкова голям, колкото е необходимо, и нито инч по-малко. В Лас Вегас, на CES 2018, Samsung представи The Wall ("Стената") и диагоналът наистина е впечатляващ - 3.7 метра. Цената не е ясна.

Телевизорът ползва MicroLED технология, която е подобна на OLED - всеки пиксел действа ...
Още една крачка напред към виртуалната реалност е направена с помощта на Lenovo Mirage Solo и Daydream. Благодарение на камерата Lenovo Mirage и технологията Daydream потребителите ще могат да чуват по-добре идващите отвсякъде звуци във VR.

Специалистите ще могат да трансформират своя начин на работа в разширена реалност (AR) с помощта на интелигентните очила Lenovo C220 Smart. Устройството не изисква ръчен контрол и използва смартфона за изпълнение на задачи.

ThinkPad ...
Acer представи на CES в Лас Вегас най-тънкия лаптоп в света. Acer Swift 7 е предназначен предимно за потребители, чиято мобилност и свързаност на устройства са на първо място. Лаптопът има лек, алуминиев корпус и е тънък само 8.98 мм. Предлага се с LTE поддръжка за потребителите, които искат да имат интернет и когато нямат WiFi. Що се отнася до хардуера, лаптопът работи на 7-о поколение Intel® Core i7 процесор, има 8 GB RAM и 256 GB SSD. Според Zimo новото поколение на Swift ...
Китайската компания 90Fun разработи умен куфар, който може да бъде контролиран дистанционно от собственика му. Куфарът се нарича 90 Fun Puppy 1 и е разработен заедно със Segway, което означава, че се движи като техните индивидуални превозни средства - балансирайки себе си и товара, който носи.

Производителят заявява, че куфарът може като куче да следва своя собственик (оттам и името на куфара) или може да дойде при него, ако бъде повикан. Командите ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД