:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Те са в размер на около 50 млрд. долара и са с цел противопоставяне на предполагаемата кражба на американска интелектуална
Пред България са само Лесото и Латвия, а зад нас е дори място на военен конфликт и тероризъм като Афганистан
СТАТИСТИКИ
Общо 373,380,433
Активни 393
Страници 13,018
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Десетки години Windows на Microsoft доминираше на пазара на операционните системи. Това се промени бързо - с разпространението на мобилните устройства и все по-честото използване на мобилни платформи. Така се стигна до началото на този година, когато Windows падна на втора позиция с 37.2% пазарен дял. Шампионът бе предопределен - това е Android OS, който вече има 38.85% пазарен дял.

Операционната система iOS на Apple с 13.14% пазарен дял е на трето място, а четвъртото ...
Кафенето Тhe Tea Terrace в Лондон се превърна в първото място в Европа, където потребителите могат да пият "селфичино" (Selfieccino) - т.е. кафе или горещ шоколад, на чиято пяна е отразен техният светъл лик.

Как протича процесът? Ами през апликация пращате снимка на бармана, като му казвате, разбира се, и какво точно искате да пиете. След това снимката се изпраща в машината "cino", където снимката се сканира и възпроизвежда върху пяната с помощта на багрила, ...
Британската компания Zanco представи нов модел мобилен телефон, който е толкова малък, че дори кредитна карта изглежда голяма на неговия фон. Устройството работи в 2G мрежа, тежи 13 грама, а размерите му са 46.7 мм дължина и 21 мм ширина. Екранът е толкова малък, че едва можете да прочетете номера на този, който ви звъни. В същото време има 200 mAh батерия, която издържа три дни, или 180 минути време за разговори. Зарежда се с микро USB.

Zanco Tiny t1 приема ...
Не е тайна, че голяма част от производителите на компоненти за смартфони вече работят върху нова технология за разпознаване на пръстови отпечатъци. В момента много смартфони разпознават собственика на телефона, когато той постави своя отпечатък върху конкретно място на смартфона. Чакаме друго - това място да не е конкретно, а да може където и да поставите палец, върху която и да е точка на дисплея, вие да бъдете разпознат. Тази впечатляваща ...
6-годишният Райън има канал в Youtube - Ryan ToysReview. Този канал има 10 209 608 абонати и по правилата на канала авторът на канала печели долу-горе по 1 милион долара на месец. През 2017-а Райън спечели над 11 мил. долара.

Тайната е в канала. В кратки клипове Райън оценява нови играчки и храни за деца. Коментарите на ентусиазирания Райън са искрени и неподправени. Райън редовно има клипове, които са гледани от над 100 млн., а един е гледан от 800 млн. души.

Родителите ...
Всички искат да споделят снимки в социалната мрежа, да се похвалят с нов успех или да поговорят с нов приятел - това е смисълът и на новата социална мрежа, която измислиха в Хърватия. Макар мрежата да носи странното име Jealousy (ревност). Тримата изобретатели Иво Леко, Иван Юкич и Анте Браович стоят зад проекта, който стартира преди няколко месеца и има добър успех.

Авторите на мрежата просто казват, че целта е потребителите да предизвикват ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД