×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят бунтовете в Харманли и Овча купел, заяви премиерът
Става дума за рецидивист с 13-годишна присъда за блудства и кражби
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,685,595
Активни 1,523
Страници 117,713
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Десетки години Windows на Microsoft доминираше на пазара на операционните системи. Това се промени бързо - с разпространението на мобилните устройства и все по-честото използване на мобилни платформи. Така се стигна до началото на този година, когато Windows падна на втора позиция с 37.2% пазарен дял. Шампионът бе предопределен - това е Android OS, който вече има 38.85% пазарен дял.

Операционната система iOS на Apple с 13.14% пазарен дял е на трето място, а четвъртото ...
Кафенето Тhe Tea Terrace в Лондон се превърна в първото място в Европа, където потребителите могат да пият "селфичино" (Selfieccino) - т.е. кафе или горещ шоколад, на чиято пяна е отразен техният светъл лик.

Как протича процесът? Ами през апликация пращате снимка на бармана, като му казвате, разбира се, и какво точно искате да пиете. След това снимката се изпраща в машината "cino", където снимката се сканира и възпроизвежда върху пяната с помощта на багрила, ...
Британската компания Zanco представи нов модел мобилен телефон, който е толкова малък, че дори кредитна карта изглежда голяма на неговия фон. Устройството работи в 2G мрежа, тежи 13 грама, а размерите му са 46.7 мм дължина и 21 мм ширина. Екранът е толкова малък, че едва можете да прочетете номера на този, който ви звъни. В същото време има 200 mAh батерия, която издържа три дни, или 180 минути време за разговори. Зарежда се с микро USB.

Zanco Tiny t1 приема ...
Не е тайна, че голяма част от производителите на компоненти за смартфони вече работят върху нова технология за разпознаване на пръстови отпечатъци. В момента много смартфони разпознават собственика на телефона, когато той постави своя отпечатък върху конкретно място на смартфона. Чакаме друго - това място да не е конкретно, а да може където и да поставите палец, върху която и да е точка на дисплея, вие да бъдете разпознат. Тази впечатляваща ...
6-годишният Райън има канал в Youtube - Ryan ToysReview. Този канал има 10 209 608 абонати и по правилата на канала авторът на канала печели долу-горе по 1 милион долара на месец. През 2017-а Райън спечели над 11 мил. долара.

Тайната е в канала. В кратки клипове Райън оценява нови играчки и храни за деца. Коментарите на ентусиазирания Райън са искрени и неподправени. Райън редовно има клипове, които са гледани от над 100 млн., а един е гледан от 800 млн. души.

Родителите ...
Всички искат да споделят снимки в социалната мрежа, да се похвалят с нов успех или да поговорят с нов приятел - това е смисълът и на новата социална мрежа, която измислиха в Хърватия. Макар мрежата да носи странното име Jealousy (ревност). Тримата изобретатели Иво Леко, Иван Юкич и Анте Браович стоят зад проекта, който стартира преди няколко месеца и има добър успех.

Авторите на мрежата просто казват, че целта е потребителите да предизвикват ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД