×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Земеделският министър Румен Порожанов: Няма опасност за хората
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,757,800
Активни 1,303
Страници 53,269
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Изтърколи се и тази година! Кога правехме равносметки и гледахме с надежда към следващата година, кога гръмна шампанското и докато се огледаме - пак правим равносметки и гледаме с надежда към 2018-а. С тази динамика нямаме време виц да си разкажем, я да наваксаме:

- През тази година ще се носят много по-къси поли.

- Да, ама аз съм си с миналогодишните крака.

Първо равносметката - живяхме като във вица: Цял живот се грижим за това да живеем ...
Модерен катехизис


Папа Франциск смъмри журналистите, които използват инструментариума на фалшивите новини, непременното търсене на сензация, раздухването на слухове, опозоряването, съобщи "Гардиън", цитиран от "Фокус". Папата (галИл някога и главата на нашето Бойче) нарече тези журналистически практики "сeриозен грях".

"Не трябва да се поддавате на греховете на комуникациите: дезинформацията, едностранчивото представяне, преследването на сензации, ...
Прелет над печата
Папата обяви фалшивите новини и старини за смъртен грях и прелитащият си носи това наум, докато облита тревожния неделен печат. Печатът е тревожен тъкмо поради опасността от фалшиви новини - това придава особен нерв на журналистическия труд и журналистическия продукт.

В "Телеграф" например - може да се учудите - имат и други теми освен безразборната стрелба по всички, които издателят им счита за сериозни врагове.

Ето например човешка ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД