:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Сирийската обсерватория за човешките права твърди, че убитите руснаци били 9
Тенисистът би "щастлив губещ" от Египет и е във II кръг на "Ролан Гарос"
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,230,524
Активни 1,291
Страници 95,014
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Библейски се настройва човек, като гледа как вървят работите в България, набожен става и започва да вярва в чудеса и затова навсякъде у нас могат да се забележат както отделни човеци, така и цели тълпи, които викат "Боже, Боже, какво е това чудо, Боже?!". Разбира се, това има и атеистично обяснение с виц:

- Здравей! Какво правиш?

- Изводи.

Заваляха дъждове и хукнаха разни власти да проверяват опасните язовири... Не, това не е вехтозаветен ...
Единство, творчество, красота
Водещ, БНР: Още през януари ще влезе в дневния ред една важна тема, която предизвиква политическо противопоставяне в България, и това са икономическите санкции спрямо Русия - сегашните действия до 31 януари 2018 г., по какъв начин България ще постави тази тема предвид дискусията на политическо ниво у нас?

Лиляна Павлова, министър на европредседателството: България сме били винаги категорично ясни, че първо трябва да търсим, и това сме призовани ...
Прелет над печата
Разлистваме разсеяно "Телеграф" и с голямо удоволствие регистрираме факта, че говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова все по-нагъсто се явява по страниците на вестниците. Преди се чувстваше някаква асиметрия - вечерта в новините - Арнаудова стои на екран по-често от водещите; на другия ден във вестниците я се появи, я не.

А в неделния "Телеграф" я има на две места - готино!

То не може само Ким Кардашиян, Мара Отварачката ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД