:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Конференция "Медийна свобода и плурализъм"
СТАТИСТИКИ
Общо 381,453,389
Активни 1,662
Страници 41,396
За един ден 1,302,066
ИКОНОМИКА
КЕВР ще може да иззема документи и да изисква телефонни разпечатки от подопечни дружества, предвиждат законови промени
Комисията за енергийно и водно регулиране може да се сдобие с нови, по-големи правомощия, свързани с контрола на лицензите на подопечните й дружества - ЕРП-та, топлофикации, газови дружества и др. Това е заложено в промени в Закона за енергетиката, които в момента се подготвят от експерти от ресорното министерство. Поправките са били обсъдени на едно от закритите заседания на регулатора миналия месец.

Част от новостите предвиждат КЕВР ...
Дебатът как да се развие проектът за АЕЦ "Белене" трябва да се пренесе в парламента. Там трябва да бъде взето и финалното решение за съдбата му. Такава позиция изрази енергийният министър Теменужка Петкова вчера. Тя отговори на въпрос за бъдещето на енергийния проект от депутата Васил Антонов (БСП). "Основната червена линия е това - националноотговорен дебат", допълни Петкова.

Вариантът, при който не се прави нищо по проекта, е най-лошият, ...
За втори пореден уикенд експерти на "Овергаз" ще дават индивидуални консултации за всички, които обмислят замяната на традиционните енергоизточници със синьо гориво, съобщиха от компанията. Работното време на щанда на "Овергаз" днес и в неделя ще бъде от 10 до 22 часа в Sofia Ring Mall, вход на ниво 1 от страната на магазин Ikea, пред бюро "Информация".

Към момента газифицираните битови клиенти на компанията в София са над 30 000. Чрез използването на ...
Изпълнителният председател на БСК Божидар Данев беше избранза вицепрезидент на BusinessEurope (Конфедерация на европейския бизнес) по време на годишната среща на Съвета на президентите на европейската бизнес организация, проведена на 30 ноември и 1 декември в Талин (Естония). BusinessEurope е водещата европейска бизнес организация. Създадена е през 1958 г. и седалището й е в Брюксел. Със своите 40 национални членове (индустриални и работодателски ...
ОБМЕНЕН КУРС
НаименованиеКодЗа единица валута/златоЛева (BGN)Обратен курс: за един лев
1.12.2017 г.
ВалутаКодЗаЛева
Щатски доларUSD11.64563
Швейцарски франкCHF11.67294
Британска лираGBP12.21963
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД