:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
Григор Димитров се изкачи до №4 в световната ранглиста
СТАТИСТИКИ
Общо 369,159,594
Активни 1,425
Страници 96,752
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Първо за най-важното - затваряйте буркани! Не само с туршии, но и с месо, не ги слушайте веганите, те работят за правителствената програма "Тревопасна България"! И кисело зелце слагайте! Луканки, суджучета, пастърмица, едно-друго - действайте! Защото вече над 2000 кандидати са се записали в чалга конкурса за политици. Нещата са съвсем като във вица: Почти цялото време отива за оправяне на грешките, а останалото - за тяхното повтаряне.

По села ...
Сълза и смях
Много се циври в тая телевизия!
Лора Крумова, НТВ: Ако вие бяхте в тази ситуация, в която беше той (Димитър Главчев, преди да подаде оставка), щяхте ли да изпуснете нервите си и да изгоните Корнелия Нинова от залата?

Цвета Караянчева, председател на НС, първа сред равни и трета в държавата: Това никой не може да каже. Знаете ли, от началото на това НС има много напрежение. Много личностни нападки. Понякога много брутални изрази... направо хамалски език понякога се използва. ...
Прелет над печата
Събота и неделя вестниците принципно са повече обърнати към обикновения човек, по-малко бистрят политиката - дни за отдих и култура, така да се каже.

Поради това се надявахме да намерим някъде заглавие - "Ернесто показа щерката". Понеже дъщерята на Че Гевара посети България, очаквахме, че грамотната и чувствителна българска преса ще състави някакво такова топло и човешко заглавие.

Намерихме подобно заглавие - "Мая Манолова показа ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД