×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Исландците пропуснаха VAR-дузпа и отстъпиха с 0:2
Срещата била в рамките на Българското европредседателство, пише премиерът във Фейсбук страницата си
Новият заем ще бъде използван за погасяване на стари дългове
Нападнаха съветници от американската коалиция в зона за деескалация в Сирия
„Системата е на ръба”, твърди главният прокурор
Столтенберг очаква Македония да бъде поканена в НАТО в началото на юли
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,846,515
Активни 609
Страници 5,209
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Днес сме щастливи, ако батерията на нашите мобилни телефони издържи цял ден. А в Оксфорд има електрически звънец, който работи 177 години. Той се захранва от батерия, която е била инсталирана през 1840 г. Учените не знаят точно колко енергия е останала в батерията - тя е затворена в стъклена камбана, а отварянето може да съсипе този експеримент.

Звънецът е функционален, имал е няколко краткосрочни прекъсвания, повлияни от високи нива на влага. ...
Живеем във времена, в които технологията се развива изключително бързо, затова не е изненадваща следващата иновация, с която LG атакува пазара. А именно новият LG U+ телефон, който всъщност представлява два уреда в един - мобилен телефон и дрон.

Новата технология ще ви позволи да водите видеоразговори, без да държите телефона в ръка. Може да скочите с бънджи и телефонът да "скочи" с вас, да проследи полета ви. Може да гледате филми от перфектен ...
След като Windows 10 излезе, от Microsoft предложиха на потребителите на по-стари операционни системи безплатен ъпгрейд до Windows 10. Това означаваше, че ако сте използвали Windows 8, можете да превключвате безплатно към Windows 10. Офертата важеше до юли 2016 г., когато от Microsoft казаха, че само хората, които се нуждаят от помощни технологии, ще могат безплатно да минат напред. Това обаче не се проверяваше от "Майкрософт" и практически всеки, който искаше, можеше ...
Един фас от цигара се разгражда от природата за цели 12 години. Това е голям проблем, просто се представете колко фасове се изхвърлят за една година. Изчислили сме го - 4,5 трилиона цигари се изпушват на година.

Новата стартираща компания Crowded Cities планира да освободи улиците от тези отпадъци и тяхното решение включва обучение на врани за събиране на цигарените фасове.

Факт е, че враните са едни от най-умните същества в света. Те не само ...
Хонолулу наложи наказания за пресичане на улицата с телефон в ръка, Ню Джърси се опита да направи същото, а сега това е тема в Онтарио, Канада. Става дума на закона, който популярно е наречен "Телефони надолу, главата нагоре" или "Законът "Зомби". Според вносителите използването на телефон от пешеходци на улица е също толкова опасно, колкото използването на телефон от шофьор. За първо прегрешение канадците ще плащат 50 долара, а при трето - 125.

Проблемът ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД