:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
СТАТИСТИКИ
Общо 377,306,175
Активни 667
Страници 23,428
За един ден 1,302,066
ПОСЛЕ
Туш!!! ...
Реконтра
Менят се времената - парадното чаткане на ботуши се изниза по терлици... Някак невзрачно, да не кажем и гузно, бе отбелязана 100-годишнината на Октомврийската революция и при това в собствената страна.

Какво става ли? Е, някои неща продължават да са си актуални. Например отпечатаната по времето на соца във в. "Литературная газета" миниатюра на сатирика Виктор Климович.

...По улицата върви човек, вее червено знаме и пее Интернационала.

Вижда ...
Жива гола вода
Съпругата на президента посети инкогнито Велико Търново, съобщи "Дарик".

Посещенията "инкогнито" са хубави с това, че за тях знаят само отделни личности и случайно попаднали на събитието журналисти.

Все така инкогнито Десислава Радева провела тайна среща с около 100 деца и младежи от 6 училища, продължава кореспонденцията на радиото. Срещата е проведена в училище "Емилиян Станев".

Посещението на Радева, макар че е проведено инкогнито, ...
Прелет над печата
Финансовият министър Владислав Горанов е интересен екземпляр.

По традиция този пост е и вид гръмоотвод - финансовият министър е като антиикона, към която се канализира недоволството и отрицателната енергия на населението. Но когато има медии със съвест и журналисти с човещина, дори финансовият министър може да изглежда симпатяга. А този има и усет за пиарски хитроумия - сега си рекламира бюджета в контекста на осемдесеттях процента ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД