×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Килимите били изтъркани, а декорът - съветски, оплакват се световните шампиони
Държавният ресурс за хора с увреждания не е малък, каза зам.-министърът на въпрос не й ли е неудобно за билета от 8300 лв.
Отношенията са като с руските подводници в Швеция: всички знаят, че тях ги има, но никой не ги е виждал, казва Захарова
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,376,519
Активни 1,553
Страници 89,938
За един ден 1,302,066
ИКОНОМИКА
Финансовият министър предупреди за прегряване на икономиката, но не посочи конкретни мерки
"Бюджет на застоя" и "бюджет на зрителната измама". Така от опозицията определиха вчера одобрения на първо четене от депутатите от управляващата коалиция законопроект на бюджета на страната за 2018 г. Той мина със 129 гласа "за". В същото време, макар да защити сметките на ведомството си, финансовият министър Владислав Горанов призна, че управляващите са закъснели с ключови реформи, а растежът на икономиката може скоро да спре.

През 2020 г. ...
Заплатите на петимата шефове в Комисията за финансов надзор (КФН) ще се изравнят с тези на ръководството на БНБ. За това гласува на второ четене бюджетната комисия в парламента вчера. Така скокът на възнагражденията на председателя на комисията и четиримата заместници ще е повече от троен - от сегашните около 4500 лв. месечно до близо 15 000 лв.

Според новия текст в Закона за КФН заплатите на ръководството не може да са по-ниски от средните ...
Българският износ продължава да расте, при това с високо темпо - напук на всички сдържани прогнози от типа "вече няма накъде". Експортът се увеличава с 11% за страните от ЕС и с 12.3% за останалия свят, показват новите данни на НСИ. Ръстовете са на годишна база.

Забележително е, че нашите фирми се връщат на руския пазар - продажбите им за деветмесечието са с 50% повече от същия период на 2016 г. и вече са надминали 1 млрд. лв. Все пак обемите за Русия ...
ОБМЕНЕН КУРС
НаименованиеКодЗа единица валута/златоЛева (BGN)Обратен курс: за един лев
9.11.2017 г.
ВалутаКодЗаЛева
Щатски доларUSD1 1.68171
Швейцарски франкCHF11.68766
Британска лираGBP12.20666
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД