×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Кочинката няма да издържи, твърди Христо Иванов
За гостуващите фенове първенството е празник, но за местните бяха въведени строги ограничения
Президентът Игор Додон: Резолюцията цели да развали отношенията ни с Русия
Под полицейска блокада е районът между три села в областта
Той е имал ключова роля в срещата между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур
Целта била да се избягват задръстванията
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,905,577
Активни 1,159
Страници 64,271
За един ден 1,302,066
ИКОНОМИКА
Въпреки забавянията София изпреварва значително Букурещ по плащания
В средата на програмния период част от европейските фондове за България не успяват да достигнат дори 10 процентно разплащане. Нещо повече - някои от тях, като "Добро управление" и "Околна среда", дори не могат да минат прага от 5% реално разплатени средства. Най-зле обаче е "Морско дело и рибарство", по която в предишния програмен период България вече изгуби пари. Платените пари по нея към момента са 0.23% от общия й бюджет от над 222 млн. лева.

Все ...
България е страната, която използва най-много енергия за производство на единица продукт в ЕС и е сред последните в Европа. Макар че за последните 20 години резултатът й се подобрява около два пъти, тя остава на последното място в съюза. Което означава, останалите страни продължават да свиват с бързи темпове така наречената енергийна интензивност. С нея се определя колко условно гориво се употребява за единица брутен вътрешен продукт (БВП).

В ...
Еврозоната е готова да посрещне нови членки, но влизането в Европейския валутен съюз е решение на самите държави. Това коментира през уикенда пред БНР главният икономист на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) Сергей Гуриев, съобщи Инвестор.

"България е успяла да постигне макроикономическа стабилност, без да е член на еврозоната. Общият надзор над определени системи работи по-добре, особено когато има толкова сериозна ...
понеделник1.66539
вторник1.66411
сряда1.65931
четвъртък1.66567
петък1.67065
ОБМЕНЕН КУРС
НаименованиеКодЗа единица валута/златоЛева (BGN)Обратен курс: за един лев
6.10.2017 г.
ВалутаКодЗаЛева
Щатски доларUSD11.67065
Швейцарски франкCHF1 1.70472
Британска лираGBP12.18443
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД