×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,708,706
Активни 650
Страници 4,175
За един ден 1,302,066
ТЕХНОЛОГИИ
Ако ви е писнало от традиционното писане на имейли, сърфиране или каквото и да е свързано с интернет, тогава вие сте идеален кандидат за изследването Brainternet. Какво е то? Учени развиват напълно нов начин за свързване на интернет - директно през мозъка, както и нови начини за обмен на данни между компютрите и хората.

Група учени от университета Витс от Йоханесбург (ЮАР) за първи успяха да свържат човешки мозък с интернет, което е доста трудна ...
През следващите 10-12 години малък брой хора ще заживеят на Луната. До 2040 г. броят на лунните жители ще бъде около 100. Това е прогноза не на кой да е, а на учен от Европейската космическа агенция - Бърнард Фойнг.

Той твърди, че след като учени, техници и инженери ще заселят първоначално лунните модули, към 2050 г. броят на хората на Луната "ще бъде повече от хиляда души". Разбира се, по това време ще се появят семейства и ще се родят първите деца ...
В Дубай беше извършен първият успешен тест на летящо автономно такси. Градът с гордост обяви, че е първото населено място в света, което въвежда този футуристичен транспорт.

При първия тест нямаше пътници, съобщи агенция "Трафик" в Дубай. Таксито е дело на немски стартъп - той може да лети 30 минути без прекъсване, с максимална скорост от 100 километра в час. И да вози до двама души.

Дубай има още по-амбициозен план - да интегрира дроновете ...
Въпреки че на пазара е вече четири години, интересът към DTV Shredder чак сега придобива заслужени размери.

DTV (Dual Tracked vehicle) е моторизирано чудо, описано като комбинация от танк, скейтборд и крос мотор. Текущата цена за DTV Shredder е около 5500 евро.

Тази нова играчка в света на екстремните спортове има двигател от един цилиндър с обем от 196 кубически сантиметра. Той осигурява 14 конски сили и се намира между двете вериги (вместо колела), които са ...
Градската управа на Виена си постави амбициозна цел - до 2020 г. австрийската столица да мине изцяло на светодиодно публично осветление.

В момента във Виена горят 154 000 улични лампи. Над 100 хил. от тях вече светят с модерни LED крушки. Затова целта, която си поставят общинарите, е такава: през следващите 2 години около 50 000 остарели крушки да се сменят с LED.

Новата технология на осветление няма за цел само спестяване на енергия, но и качествено ...
От края на септември купувачите от Ню Йорк, Лос Анджелис и Кеймбридж вече имат възможността да закупят новото Levi's Commuter Trucker яке, оборудвано с технология на Google.

И пак - това е яке, проектирано от известната компания Levi Strauss & Co., което е оборудвано с умни решения от Google. Проектирано е основно за хора, които работят дълго извън офисите си, но е идеално за всички любители на интелигентните технологии.

В какво се състои работата? Ръкавът ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД